Valorant Kapanıyor? Yardım Lazım!

Soykann

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar, bugün oyun oynarken Valorant kapanıyor sorunuyla karşılaştım. Oyun sırasında aniden kapanıyor ve masaüstüne atıyor. Bunu daha önce yaşayan var mı? Yardımcı olabilecek biri var mı?

Selam Soykann, benzer bir sorun ben de yaşadım. Ekran kartı sürücülerini güncelledikten sonra düzeldi. Sen de deneyebilir misin?

Cenqiz'in dediği gibi sürücü güncellemesi işe yarayabilir. Ayrıca oyun dosyalarını doğrulamayı da deneyebilirsin.

Ben de bu sorunu yaşamıştım, ama ne yazık ki sürücü güncellemesi benim için işe yaramadı. Başka bir çözüm yolu bulan var mı?

Çavuş'un dediği gibi, grafik ayarlarını düşürmek bazen işe yarayabiliyor. Ayrıca, bilgisayarının ısınma sorunu olup olmadığını kontrol etmek de faydalı olabilir. Malum yaz aylarındayız ;)

Arkadaşlar, ben de bu sorunu yaşamıştım. Sorunun çözümü için oyunu tamamen kaldırıp yeniden yüklemek gerekti. Bu yöntem işe yaradı.

Çözüm
Teşekkürler arkadaşlar, önerdiğiniz çözümleri denedim. Aslında, birkaç farklı şey denedim ve sonunda sorun çözüldü. Gerçekten çok yardımcı oldunuz!

Sorunun çözülmesine sevindim, Soykann. İyi oyunlar!

Geri