Arkadaşlar, 32 bin TL bütçem var ve 4070 Ti Super almak istiyorum. Bu fiyat aralığında bu kartı almak mantıklı mı? Performans açısından değer mi, yoksa daha farklı bir seçenek mi tercih etmeliyim? Yardımlarınızı bekliyorum.
Performans olarak 4070 Ti Super çok iyi bir kart fakat fiyatı çok abartılmış. Bu fiyatla 4080 alınabiliyor, bu da çok daha yüksek performans sunuyor. Benim tavsiyem 4070 Ti Super yerine daha güçlü bir model almanız olur.
Bence 32 bin TL'ye 4070 Ti Super almak mantıklı değil. Daha yüksek performanslı modeller var ve bu fiyata 4080 veya 7900 XTX gibi seçenekler düşünülebilir. Ayrıca, fiyat/performans açısından 4070 Ti biraz pahalı kalıyor.
Evet, aslında 4070 Ti Super iyi bir kart ama 32 bin TL bütçe ile alabileceğiniz en iyi seçenek değil. Fiyatın çok yükseldiğini ve kartın piyasada daha uygun alternatifleri olduğunu düşünüyorum. 3080 veya 6900 XT daha iyi performans sunabilir.
Eğer bütçeniz varsa ve gerçekten Nvidia tarafında bir şeyler almak istiyorsanız, 4070 Ti Super tatminkar olabilir. Ancak, fiyat/performans konusunda pek cazip değil. AMD'nin 7900 XT ve 7900 XTX modelleri bu fiyata daha fazla performans sunuyor.
Bence 4070 Ti Super alınabilir, ama sadece Nvidia'nın sunduğu özellikleri ve ray tracing gibi özellikleri seviyorsanız. Fakat AMD'nin fiyat performans ürünleri daha mantıklı. Örneğin 7900 XT'yi daha uygun fiyata alabilirsiniz.
Performans olarak 4070 Ti Super çok iyi bir kart fakat fiyatı çok abartılmış. Bu fiyatla 4080 alınabiliyor, bu da çok daha yüksek performans sunuyor. Benim tavsiyem 4070 Ti Super yerine daha güçlü bir model almanız olur.
Bence de 4070 Ti Super yerine 4080 alabilirsiniz. Fiyat farkı çok büyük değil ve daha fazla performans sunuyor. Ama Nvidia'nın ray tracing özellikleri hoşunuza gidiyorsa, yine de tercih edilebilir.
4070 Ti Super, 32 bin TL'ye göre oldukça pahalı. Fakat, AMD'nin 7900 XT ve 7900 XTX gibi kartları da aynı fiyat aralığında daha fazla performans sunuyor. Eğer Nvidia fanı değilseniz, AMD tarafını da değerlendirebilirsiniz.
4070 Ti Super, fiyatına göre bence biraz pahalı kalıyor. Daha uygun fiyatlı 3070 Ti veya 6700 XT gibi seçenekler daha iyi olabilir. Eğer bütçeniz esnekse, 4080 daha iyi bir tercih olur.
Performans açısından çok iyi bir kart ama dediğiniz gibi fiyat konusunda biraz fazla. 32 bin TL'ye daha güçlü modeller alınabilir. Özellikle AMD tarafı daha cazip fiyatlarla sunuyor.
4070 Ti Super iyi bir seçenek, ancak çok pahalı. Fiyatına göre 4080 almak daha mantıklı. Fakat, Nvidia'nın yazılım ve sürücü desteği önemli bir faktörse, o zaman 4070 Ti Super tercih edilebilir.
Bu fiyatla bence 4070 Ti Super yerine 4080 almak daha mantıklı olur. Daha fazla CUDA çekirdeği ve daha yüksek performans var. Ancak, ray tracing gibi Nvidia'nın sunduğu avantajları düşünürsek, tercihler değişebilir.
4070 Ti Super ile oyunlarda çok iyi sonuçlar alırsınız, ama fiyat performans açısından pek cazip değil. Bu fiyata 4080 alınabilir. Nvidia'nın sunduğu özellikler sizi cezbediyorsa, yine de düşünebilirsiniz.
4070 Ti Super, fiyatına göre oldukça pahalı. Bu kadar paraya 4080 alınabilir. Fiyat farkı küçük ama performans farkı büyük. AMD tarafında da 7900 XT gibi seçenekler var.