8 GB RAM Valorant Kaldırır mı?

Enes

Administrator
Yönetici
Merhaba arkadaşlar, 8 GB RAM ile Valorant oynamayı düşünüyorum. Sizce performans açısından yeterli olur mu? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba Enes, 8 GB RAM Valorant için minimum sistem gereksinimlerine uygun. Ancak, aynı anda başka uygulamalar da çalıştırıyorsan sorun yaşayabilirsin.

Ben 8 GB RAM ile oynuyorum ve genelde sorun yaşamıyorum. Ama grafik ayarlarını düşükte tutmanı öneririm.

Eğer SSD kullanıyorsan 8 GB RAM genelde yeterli olur. Ama HDD ile performans düşüşleri yaşayabilirsin.

8 GB RAM yeterli olabilir ama ileride RAM yükseltmeyi düşünmelisin. RAM fiyatları şu sıralar uygun.

Ben de 8 GB RAM ile başladım, ama RAM'i 16 GB'a yükselttikten sonra oyun performansı ciddi şekilde arttı.

Bence 8 GB RAM düşük. Günümüzde oyunlar ve sistem ihtiyaçları için en az 16 GB öneriliyor.

Kardeşim, ekran kartın ve işlemcin de önemli. RAM tek başına performansı belirlemez.

Optimizasyon açısından Valorant 8 GB RAM ile gayet akıcı çalışıyor. Ben uzun zamandır böyle oynuyorum.

RAM yetebilir ama ayarları orta veya düşükte tutman gerekebilir. FPS sabit değilse sıkıntı yaşarsın.

8 GB RAM ile oynarken anlık donmalar yaşayabilirsin. Eğer sık sık kasma olursa yükseltmeyi düşün.

Bence de 8 GB RAM yetebilir ama oyun sırasında performans düşüklüğü yaşarsan grafik ayarlarını kısmayı unutma.

Geri