Cenqiz
GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır AMD Athlon 3000G kullanıyorum ve artık performans açısından yetersiz kalmaya başladığını hissediyorum. Bu işlemci ile genel olarak günlük işler, ofis uygulamaları ve düşük sistem gereksinimli oyunlar oynuyordum. Ancak daha hızlı işlem yapabileceğim, belki orta seviye oyunları kaldırabilecek ve gelecekte de beni idare edebilecek bir işlemciye geçmek istiyorum.
Anakartım ASUS Prime A320M-K ve RAM olarak 16 GB DDR4 3200 MHz kullanıyorum. Bütçem yaklaşık 3000-4000 TL civarında. Özellikle AMD Ryzen serisinden veya bu bütçeye uygun Intel işlemcilerden tavsiyeler bekliyorum.
Bu bütçeye en uygun performans/fiyat işlemcisi nedir? Güncel fiyatlar ve önerilerinizle yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim!
Anakartım ASUS Prime A320M-K ve RAM olarak 16 GB DDR4 3200 MHz kullanıyorum. Bütçem yaklaşık 3000-4000 TL civarında. Özellikle AMD Ryzen serisinden veya bu bütçeye uygun Intel işlemcilerden tavsiyeler bekliyorum.
Bu bütçeye en uygun performans/fiyat işlemcisi nedir? Güncel fiyatlar ve önerilerinizle yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim!