AMD Ryzen 7 9800X3D için En İyi Kule Tipi Soğutucular

Cenqiz

GadgetEfsanesi
Selam arkadaşlar,

Yakın zamanda AMD Ryzen 7 9800X3D işlemciye geçtim ve uygun bir kule tipi soğutucu arıyorum. Özellikle işlemcinin 3D V-Cache yapısından dolayı soğutma performansının önemli olduğunu biliyorum. Sessiz çalışması ve yüksek verimliliği önceliğim. Bütçe olarak çok geniş değilim ama fiyat/performans ürünleri olabilir.

Sizce hangi kule tipi soğutucular bu işlemci için en uygundur? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!

Merhaba, 9800X3D için Noctua NH-D15 kesinlikle harika bir seçenek. Sessiz çalışıyor ve soğutma performansı oldukça başarılı. Ayrıca yüksek kaliteli fanları ile uzun ömürlü bir çözüm sunuyor.

Ben de Cooler Master Hyper 212 Black Edition kullanıyorum, gayet memnunum. Bütçe dostu ve fiyatına göre iyi bir performans sağlıyor.

Bence be quiet! Dark Rock Pro 4 tam aradığınız ürün olabilir. Hem şık görünüyor hem de çok sessiz çalışıyor. 9800X3D için yeterli soğutmayı sağlayabilir.

Thermalright Frost Commander 140, bütçe dostu alternatiflerden biri. Soğutma performansı sizi şaşırtabilir, göz atmanızı tavsiye ederim.

Yüksek TDP destekleyen bir soğutucu istiyorsanız Scythe Fuma 2 Rev.B sizin için uygun bir seçenek olabilir. Üstelik kasa uyumluluğu da oldukça iyi.

Kendi deneyimime göre, Corsair A500 güzel bir tercih olabilir. Montajı biraz zahmetli ama performansı oldukça tatmin edici.

Eğer fan sesine karşı hassassanız, be quiet! Shadow Rock 3 çok iyi bir tercih olabilir. Performansı ve sessizliği sizi memnun edecektir.

Geri