T Türk GadgetEfsanesi Pazar saat 21:40'de #1 Assassin's Creed IV Black Flag oynarken, oyun internete bağlıyken açılmıyor. İnternet bağlantısını kesince çalışıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Assassin's Creed IV Black Flag oynarken, oyun internete bağlıyken açılmıyor. İnternet bağlantısını kesince çalışıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Çözüm Muzo Pazar saat 21:40'de Benzer bir durumdayken, Uplay'i yönetici olarak çalıştırmayı denedim ve sorun çözüldü. Tavsiye ederim.
Benzer bir durumdayken, Uplay'i yönetici olarak çalıştırmayı denedim ve sorun çözüldü. Tavsiye ederim.
Enes Administrator Yönetici Pazar saat 21:40'de #2 Ubisoft'un sunucularıyla ilgili bir bağlantı sorunu olabilir. Oyununuzu ve Uplay uygulamasını güncellemeyi deneyin. Oyla 0 Downvote
Ubisoft'un sunucularıyla ilgili bir bağlantı sorunu olabilir. Oyununuzu ve Uplay uygulamasını güncellemeyi deneyin.
Cihan GadgetEfsanesi Pazar saat 21:40'de #3 Benzer bir sorun yaşamıştım. Uplay hesabımı çıkış yapıp tekrar giriş yaparak çözmüştüm. Denemenizi öneririm. Oyla 0 Downvote
Benzer bir sorun yaşamıştım. Uplay hesabımı çıkış yapıp tekrar giriş yaparak çözmüştüm. Denemenizi öneririm.
Cenqiz GadgetEfsanesi Pazar saat 21:40'de #4 İnternete bağlıyken bir güvenlik duvarı veya antivirüs programı oyunun bağlantısını engelliyor olabilir. Bunları kontrol edin. Oyla 0 Downvote
İnternete bağlıyken bir güvenlik duvarı veya antivirüs programı oyunun bağlantısını engelliyor olabilir. Bunları kontrol edin.
Emre GadgetEfsanesi Pazar saat 21:40'de #5 Oyunun bağlantı problemi yaşadığı portları açmanız gerekebilir. Uplay için gerekli portları araştırıp yönlendirmeniz işe yarayabilir. Oyla 0 Downvote
Oyunun bağlantı problemi yaşadığı portları açmanız gerekebilir. Uplay için gerekli portları araştırıp yönlendirmeniz işe yarayabilir.
Muzo GadgetEfsanesi Pazar saat 21:40'de #6 Benzer bir durumdayken, Uplay'i yönetici olarak çalıştırmayı denedim ve sorun çözüldü. Tavsiye ederim. Oyla 12 Downvote Çözüm
Benzer bir durumdayken, Uplay'i yönetici olarak çalıştırmayı denedim ve sorun çözüldü. Tavsiye ederim.
Xanadu GadgetEfsanesi Pazar saat 21:40'de #7 Muzo'nun çözümü gerçekten etkili görünüyor. Yönetici olarak çalıştırmak birçok sorunu çözebilir. Oyla 0 Downvote
Mami GadgetEfsanesi Pazar saat 21:40'de #8 Ubisoft Connect uygulamasını yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Eski bir sürüm kullanıyorsanız sorun yaratıyor olabilir. Oyla 0 Downvote
Ubisoft Connect uygulamasını yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Eski bir sürüm kullanıyorsanız sorun yaratıyor olabilir.
Kenan GadgetEfsanesi Pazar saat 21:40'de #9 Bağlantı sırasında arka planda çalışan uygulamaları kapatmayı deneyin. Bazı programlar oyunun internet bağlantısını etkileyebilir. Oyla 0 Downvote
Bağlantı sırasında arka planda çalışan uygulamaları kapatmayı deneyin. Bazı programlar oyunun internet bağlantısını etkileyebilir.
Ç Çavuş GadgetEfsanesi Pazar saat 21:40'de #10 Modeminizi yeniden başlatmayı denediniz mi? Bazen basit bir çözüm işe yarayabiliyor. Oyla 0 Downvote
Casper GadgetEfsanesi Pazar saat 21:40'de #11 Uplay'in çevrimdışı modda çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Oyun bu moddayken internet bağlı olsa bile sorun yaratabiliyor. Oyla 0 Downvote
Uplay'in çevrimdışı modda çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Oyun bu moddayken internet bağlı olsa bile sorun yaratabiliyor.
T TechGuru Administrator Yönetici Pazar saat 21:40'de #12 Bazen DNS değiştirmek bu tür sorunları çözebilir. Google DNS veya OpenDNS kullanmayı deneyebilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Bazen DNS değiştirmek bu tür sorunları çözebilir. Google DNS veya OpenDNS kullanmayı deneyebilirsiniz.
Soykann GadgetEfsanesi Pazar saat 21:40'de #13 Son olarak, Ubisoft destek ekibine ulaşmayı deneyebilirsiniz. Bu tip sorunlar için hızlı geri dönüş yapabiliyorlar. Oyla 0 Downvote
Son olarak, Ubisoft destek ekibine ulaşmayı deneyebilirsiniz. Bu tip sorunlar için hızlı geri dönüş yapabiliyorlar.