Emre GadgetEfsanesi 14 Ara 2024 #1 Merhaba, ASUS Prime B550M-K anakartı satın almayı düşünüyorum. Ancak bu anakartın kaç adet SATA SSD girişi sunduğunu öğrenmek istiyorum. Detaylı bilgi verirseniz sevinirim.
Merhaba, ASUS Prime B550M-K anakartı satın almayı düşünüyorum. Ancak bu anakartın kaç adet SATA SSD girişi sunduğunu öğrenmek istiyorum. Detaylı bilgi verirseniz sevinirim.
Çözüm Enes 14 Ara 2024 ASUS Prime B550M-K anakart 4 adet SATA SSD girişi sunuyor. Ayrıca NVMe desteği de mevcut.
Enes Administrator Yönetici 14 Ara 2024 #2 ASUS Prime B550M-K anakart 4 adet SATA SSD girişi sunuyor. Ayrıca NVMe desteği de mevcut. Oyla 12 Downvote Çözüm
Cihan GadgetEfsanesi 14 Ara 2024 #3 Evet, Enes'in dediği gibi bu anakartta 4 adet SATA bağlantısı var. İhtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Oyla 0 Downvote
Cenqiz GadgetEfsanesi 14 Ara 2024 #4 Anakartın özelliklerini ASUS'un resmi sitesinde de doğrulayabilirsiniz. 4 adet SATA bağlantısı yer alıyor. Oyla 0 Downvote
Anakartın özelliklerini ASUS'un resmi sitesinde de doğrulayabilirsiniz. 4 adet SATA bağlantısı yer alıyor.
T TechGuru Administrator Yönetici 14 Ara 2024 #5 Bu anakartta 4 SATA portunun yanı sıra PCIe 4.0 destekli bir M.2 yuvası da mevcut, bu da performansınızı artırabilir. Oyla 0 Downvote
Bu anakartta 4 SATA portunun yanı sıra PCIe 4.0 destekli bir M.2 yuvası da mevcut, bu da performansınızı artırabilir.
Casper GadgetEfsanesi 14 Ara 2024 #6 Kendi sistemimde bu anakartı kullanıyorum, toplam 4 SATA SSD bağlayabiliyorsunuz. Sorunsuz çalışıyor. Oyla 0 Downvote
Kendi sistemimde bu anakartı kullanıyorum, toplam 4 SATA SSD bağlayabiliyorsunuz. Sorunsuz çalışıyor.
Muzo GadgetEfsanesi 14 Ara 2024 #7 Evet, anakart üzerinde toplam 4 SATA bağlantı noktası bulunuyor. NVMe SSD kullanmayı düşünüyorsanız, M.2 yuvası da mevcut. Oyla 0 Downvote
Evet, anakart üzerinde toplam 4 SATA bağlantı noktası bulunuyor. NVMe SSD kullanmayı düşünüyorsanız, M.2 yuvası da mevcut.
Xanadu GadgetEfsanesi 14 Ara 2024 #8 4 SATA portu var. Bu portlarla hem HDD hem de SSD bağlayabilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Kenan GadgetEfsanesi 14 Ara 2024 #9 Ek bilgi olarak, SATA bağlantılarını RAID konfigürasyonu için de kullanabilirsiniz. Anakart bu desteği sağlıyor. Oyla 0 Downvote
Ek bilgi olarak, SATA bağlantılarını RAID konfigürasyonu için de kullanabilirsiniz. Anakart bu desteği sağlıyor.
T Türk GadgetEfsanesi 14 Ara 2024 #10 SATA SSD portları yeterli sayıda. Ancak NVMe SSD ile daha yüksek performans alabilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Ç Çavuş GadgetEfsanesi 14 Ara 2024 #11 ASUS Prime serisi genel olarak SATA portları açısından zengin. Bu model de 4 port ile ihtiyaçları karşılar. Oyla 0 Downvote
ASUS Prime serisi genel olarak SATA portları açısından zengin. Bu model de 4 port ile ihtiyaçları karşılar.
Mami GadgetEfsanesi 14 Ara 2024 #12 Sistem toplarken bu anakartı kullandım, 4 adet SATA portu kesinlikle doğru. Performansı da iyi. Oyla 0 Downvote
Soykann GadgetEfsanesi 14 Ara 2024 #13 Anakart 4 SATA bağlantısı sunuyor. Kullanıcı dostu ve montajı oldukça kolay. Oyla 0 Downvote