Kenan GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #1 Merhaba, Battlefield 1'i çalıştırmaya çalıştığımda "0xc000007b" hatası alıyorum ve oyun açılmıyor. DirectX, Visual C++ ve Net Framework güncellemelerini kontrol ettim ama sorun hala devam ediyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba, Battlefield 1'i çalıştırmaya çalıştığımda "0xc000007b" hatası alıyorum ve oyun açılmıyor. DirectX, Visual C++ ve Net Framework güncellemelerini kontrol ettim ama sorun hala devam ediyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çözüm Cenqiz 30 Kas 2024 Benzer bir sorun yaşamıştım. Çözüm olarak oyunun kurulu olduğu dizindeki tüm DLL dosyalarını güncelledim ve sorun çözüldü.
Benzer bir sorun yaşamıştım. Çözüm olarak oyunun kurulu olduğu dizindeki tüm DLL dosyalarını güncelledim ve sorun çözüldü.
T TechGuru Administrator Yönetici 30 Kas 2024 #2 Bu hata genellikle eksik veya bozuk bir Visual C++ Redistributable dosyasından kaynaklanır. Tüm sürümleri kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. Oyla 0 Downvote
Bu hata genellikle eksik veya bozuk bir Visual C++ Redistributable dosyasından kaynaklanır. Tüm sürümleri kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin.
Cihan GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #3 'sfc /scannow' komutunu çalıştırarak sistem dosyalarını tarayabilirsiniz. Eksik dosyalar tespit edilirse bu komut onları onarır. Oyla 0 Downvote
'sfc /scannow' komutunu çalıştırarak sistem dosyalarını tarayabilirsiniz. Eksik dosyalar tespit edilirse bu komut onları onarır.
Cenqiz GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #4 Benzer bir sorun yaşamıştım. Çözüm olarak oyunun kurulu olduğu dizindeki tüm DLL dosyalarını güncelledim ve sorun çözüldü. Oyla 11 Downvote Çözüm
Benzer bir sorun yaşamıştım. Çözüm olarak oyunun kurulu olduğu dizindeki tüm DLL dosyalarını güncelledim ve sorun çözüldü.
Casper GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #5 Cenqiz'in dediği gibi, DLL dosyalarını kontrol etmek önemli. Özellikle "xinput1_3.dll" ve "msvcp140.dll" gibi dosyalar bu hataya neden olabiliyor. Oyla 0 Downvote
Cenqiz'in dediği gibi, DLL dosyalarını kontrol etmek önemli. Özellikle "xinput1_3.dll" ve "msvcp140.dll" gibi dosyalar bu hataya neden olabiliyor.
Enes Administrator Yönetici 30 Kas 2024 #6 Oyunun kurulu olduğu dizinde yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Bazı durumlarda bu basit çözüm işe yarar. Oyla 0 Downvote
Oyunun kurulu olduğu dizinde yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Bazı durumlarda bu basit çözüm işe yarar.
T Türk GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #7 Net Framework'ün eksik veya bozuk bir sürümünü kontrol edin. Microsoft'un resmi sitesinden en son sürümü indirip kurmayı deneyin. Oyla 0 Downvote
Net Framework'ün eksik veya bozuk bir sürümünü kontrol edin. Microsoft'un resmi sitesinden en son sürümü indirip kurmayı deneyin.
Xanadu GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #8 Windows Güncellemelerini kontrol ederek eksik olanları tamamlayın. Bu hata genellikle eski bir Windows sürümünden kaynaklanıyor olabilir. Oyla 0 Downvote
Windows Güncellemelerini kontrol ederek eksik olanları tamamlayın. Bu hata genellikle eski bir Windows sürümünden kaynaklanıyor olabilir.
Mami GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #9 'DirectX End-User Runtime Web Installer' aracını indirerek eksik DirectX dosyalarını tamamlayabilirsiniz. Oyla 0 Downvote
'DirectX End-User Runtime Web Installer' aracını indirerek eksik DirectX dosyalarını tamamlayabilirsiniz.
Soykann GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #10 Battlefield 1'i başlatmadan önce tüm arka plan uygulamalarını kapatmayı deneyin. Özellikle antivirüs yazılımları çakışmaya neden olabilir. Oyla 0 Downvote
Battlefield 1'i başlatmadan önce tüm arka plan uygulamalarını kapatmayı deneyin. Özellikle antivirüs yazılımları çakışmaya neden olabilir.
Muzo GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #11 Bir SSD'ye kuruluysa oyun dosyalarını HDD'ye taşımayı deneyin veya tam tersi. Depolama sürücüsündeki sorunlar da bu hataya yol açabilir. Oyla 0 Downvote
Bir SSD'ye kuruluysa oyun dosyalarını HDD'ye taşımayı deneyin veya tam tersi. Depolama sürücüsündeki sorunlar da bu hataya yol açabilir.
Ç Çavuş GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #12 Oyun dosyalarını doğrulamak için Origin veya Steam üzerinden 'Verify Integrity of Game Files' seçeneğini kullanabilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Oyun dosyalarını doğrulamak için Origin veya Steam üzerinden 'Verify Integrity of Game Files' seçeneğini kullanabilirsiniz.