Mami GadgetEfsanesi Cumartesi saat 14:46'de #1 Merhaba, Battlefield 1 oynarken grafiklerin geç yüklendiğini fark ettim. Bu durumun sebebi donanım eksikliğinden mi kaynaklanıyor yoksa oyunun genel bir problemi mi? Sorunun çözümü için önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba, Battlefield 1 oynarken grafiklerin geç yüklendiğini fark ettim. Bu durumun sebebi donanım eksikliğinden mi kaynaklanıyor yoksa oyunun genel bir problemi mi? Sorunun çözümü için önerilerinizi bekliyorum.
Çözüm Cihan Cumartesi saat 14:46'de Benzer bir problem yaşamıştım. SSD'ye geçiş yapınca sorun çözüldü. Eğer mümkünse oyunu SSD'ye taşıyın.
Benzer bir problem yaşamıştım. SSD'ye geçiş yapınca sorun çözüldü. Eğer mümkünse oyunu SSD'ye taşıyın.
Enes Administrator Yönetici Cumartesi saat 14:46'de #2 Bu sorun genellikle yetersiz RAM veya düşük hızlı bir HDD kullanımından kaynaklanır. Sistem özelliklerinizi paylaşabilir misiniz? Oyla 0 Downvote
Bu sorun genellikle yetersiz RAM veya düşük hızlı bir HDD kullanımından kaynaklanır. Sistem özelliklerinizi paylaşabilir misiniz?
Cihan GadgetEfsanesi Cumartesi saat 14:46'de #3 Benzer bir problem yaşamıştım. SSD'ye geçiş yapınca sorun çözüldü. Eğer mümkünse oyunu SSD'ye taşıyın. Oyla 12 Downvote Çözüm
Benzer bir problem yaşamıştım. SSD'ye geçiş yapınca sorun çözüldü. Eğer mümkünse oyunu SSD'ye taşıyın.
Cenqiz GadgetEfsanesi Cumartesi saat 14:46'de #4 Grafik ayarlarını otomatikten düşüğe çekip denediniz mi? Bu, geç yüklenme sorununu azaltabilir. Oyla 0 Downvote
Emre GadgetEfsanesi Cumartesi saat 14:46'de #5 Battlefield 1'in son güncellemelerinde bu tür sorunların sıklaştığını duydum. Oyununuzu güncel tutmayı unutmayın. Oyla 0 Downvote
Battlefield 1'in son güncellemelerinde bu tür sorunların sıklaştığını duydum. Oyununuzu güncel tutmayı unutmayın.
T TechGuru Administrator Yönetici Cumartesi saat 14:46'de #6 Eğer sisteminiz güçlü ise, oyunu yeniden kurmayı deneyebilirsiniz. Bazen dosyaların bozulması buna yol açabilir. Oyla 0 Downvote
Eğer sisteminiz güçlü ise, oyunu yeniden kurmayı deneyebilirsiniz. Bazen dosyaların bozulması buna yol açabilir.
Casper GadgetEfsanesi Cumartesi saat 14:46'de #7 Aynı sorun bende de vardı. Origin üzerinden oyun dosyalarını doğrulamak işe yaramıştı. Oyla 0 Downvote
Muzo GadgetEfsanesi Cumartesi saat 14:46'de #8 Ekran kartınızın sürücülerini kontrol ettiniz mi? Eski sürücüler performansı olumsuz etkileyebilir. Oyla 0 Downvote
Xanadu GadgetEfsanesi Cumartesi saat 14:46'de #9 Eğer online oynuyorsanız, internet bağlantınızın stabil olması da önemli. Ping yüksekse grafikler geç yüklenebilir. Oyla 0 Downvote
Eğer online oynuyorsanız, internet bağlantınızın stabil olması da önemli. Ping yüksekse grafikler geç yüklenebilir.
Kenan GadgetEfsanesi Cumartesi saat 14:46'de #10 RAM kullanımını kontrol edin. Arka planda çalışan uygulamalar grafik yüklenmesini yavaşlatabilir. Oyla 0 Downvote
T Türk GadgetEfsanesi Cumartesi saat 14:46'de #11 Oyunun grafik dosyalarını değiştirdiyseniz (mod vb.), bu da sorun yaratabilir. Orijinal dosyalara dönün. Oyla 0 Downvote
Oyunun grafik dosyalarını değiştirdiyseniz (mod vb.), bu da sorun yaratabilir. Orijinal dosyalara dönün.
Ç Çavuş GadgetEfsanesi Cumartesi saat 14:46'de #12 DirectX sürümünüz eskiyse bu tür sorunlar yaşanabilir. Güncel olduğundan emin olun. Oyla 0 Downvote
Soykann GadgetEfsanesi Cumartesi saat 14:46'de #13 Sistemin sıcaklık değerlerini kontrol edin. Yüksek sıcaklık da performansı etkileyip grafiklerin geç yüklenmesine neden olabilir. Oyla 0 Downvote
Sistemin sıcaklık değerlerini kontrol edin. Yüksek sıcaklık da performansı etkileyip grafiklerin geç yüklenmesine neden olabilir.