Bu komut, Windows 10/11'de Ultimate Performance modunu etkinleştirmek için kullanılmaktadır. Ancak, hata mesajı alıyorum ve çalışmıyor. Sorunun neden kaynaklandığını ve nasıl çözüleceğini paylaşabilir misiniz? Yardımlarınızı bekliyorum.
Bu sorunun sebebi genellikle komuttaki yazım hatasından kaynaklanıyor. duplıcatescheme kısmındaki ı harfi İngilizce i olmalı. Doğru komut şu şekilde olmalı:
Bu sorunun sebebi genellikle komuttaki yazım hatasından kaynaklanıyor. duplıcatescheme kısmındaki ı harfi İngilizce i olmalı. Doğru komut şu şekilde olmalı:
Ek olarak, CMD'yi yönetici olarak çalıştırdığınızdan emin olun. Bu tür komutlar, yönetici yetkisi olmadan çalışmaz. Hata almaya devam ediyorsanız, İngilizce dil paketini kontrol edin ve klavye düzeninizi geçici olarak İngilizce yapmayı deneyin.
Bunun dışında, Ultimate Performance modu yalnızca Windows 10 Pro for Workstations veya Enterprise sürümlerinde varsayılan olarak etkinleştirilebiliyor. Eğer Home sürüm kullanıyorsanız, bu komut çalışmayabilir. Yükseltme yapmayı düşünebilirsiniz.
Hatanın devam etmesi durumunda, işletim sisteminizi güncellediğinizden ve gerekli sistem izinlerini verdiğinizden emin olun. Bazı güncellemeler bu komutun çalışmasını engelleyebilir.