Merhaba arkadaşlar! Instagram'da takip etmeyenleri nasıl çıkarabileceğimizi hepimiz merak ediyoruz, değil mi? Cobanov Dev'in Instagram için bir web tarayıcı fonksiyonu olduğunu duydum. Bu konuda deneyimi olan var mı?
Cobanov Dev'in bu konuda bir çözümü var. Tarayıcınızda birkaç kod satırı çalıştırarak Instagram'da sizi takip etmeyenleri görebilirsiniz. Ben denedim ve oldukça işe yaradı.
Ben de denedim ve gerçekten işe yarıyor. Ancak, takip etmeyenlerin sayısı çok fazla olduğunda programın kilitlendiğini fark ettim. Yine de, genel olarak işe yarıyor.
Aynı sorunu ben de yaşadım. Takipçi sayısı fazla olan hesaplarda program kilitleniyor. Ancak, genel olarak işe yarayan bir yöntem olduğunu söyleyebilirim.
Cihan, ben de aynı endişeleri taşıyordum. Ancak, bu projenin GitHub'da açık kaynaklı olduğunu gördüm. Yani, kodları inceleyebilir ve güvenli olduğundan emin olabilirsiniz.
Güvenlik konusunda endişelenmeye gerek yok. Ben bu yöntemi uzun süredir kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak, takipçi sayısı çok fazla olanlar dikkatli olmalı.