DeepCool AK400 kule tipi soğutucumun dijital göstergesi çalışmıyor. Bağlantıları kontrol ettim, ancak sorunu çözemedim. Benzer bir sorun yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı?
Merhaba Enes, benzer bir sorun yaşamıştım. Dijital göstergenin çalışması için anakartında USB 2.0 başlığına doğru şekilde bağlandığından emin olmalısın. Ayrıca, ARGB bağlantısı da önemlidir. Anakartında ARGB başlığı yoksa, dijital gösterge çalışmayabilir. Lütfen anakartının kullanım kılavuzunu kontrol et ve bağlantıları yeniden gözden geçir.
Merhaba Enes, benzer bir sorun yaşamıştım. Dijital göstergenin çalışması için anakartında USB 2.0 başlığına doğru şekilde bağlandığından emin olmalısın. Ayrıca, ARGB bağlantısı da önemlidir. Anakartında ARGB başlığı yoksa, dijital gösterge çalışmayabilir. Lütfen anakartının kullanım kılavuzunu kontrol et ve bağlantıları yeniden gözden geçir.
Enes, anakartında ARGB başlığı yoksa, dijital gösterge çalışmayabilir. Ancak, bazı kullanıcılar USB 2.0 bağlantısını kullanarak dijital göstergeyi çalıştırmayı başarmış. Anakartında boşta bir USB 2.0 başlığı varsa, bağlantıyı oraya yapmayı deneyebilirsin. Ayrıca, bağlantıların sıkı olduğundan ve doğru yerlere takıldığından emin ol.
Merhaba Enes, dijital göstergenin çalışmaması genellikle bağlantı sorunlarından kaynaklanır. Anakartında ARGB başlığı yoksa, dijital gösterge çalışmayabilir. Ancak, bazı kullanıcılar USB 2.0 bağlantısını kullanarak dijital göstergeyi çalıştırmayı başarmış. Anakartında boşta bir USB 2.0 başlığı varsa, bağlantıyı oraya yapmayı deneyebilirsin. Ayrıca, bağlantıların sıkı olduğundan ve doğru yerlere takıldığından emin ol.