FIFA 24 FPS Sorunu Yaşıyorum

Cenqiz

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar,

FIFA 24 oynarken FPS sorunları yaşıyorum. Oyunda ani FPS düşüşleri ve takılmalar oluyor. Bilgisayarımın özellikleri oyunu karşılıyor ancak bu problem neden oluyor anlamış değilim. Özellikle online maçlarda bu durum çok rahatsız edici oluyor. Lütfen bu sorunu çözmemde yardımcı olun. Teşekkürler!

Çözüm
Benzer bir sorun yaşamıştım ve çözüm buldum. FIFA 24’ün yüklü olduğu sürücüyü optimize ederek performansı artırabilirsiniz. SSD kullanıyorsanız oyunu oraya taşıyabilirsiniz. Ayrıca oyun içindeki 'V-Sync' ayarını kapatmayı deneyin.
Merhaba, bu sorun genellikle ekran kartı sürücülerinin güncel olmamasından kaynaklanıyor olabilir. İlk olarak ekran kartı sürücülerini güncelleyip tekrar deneyin. Ayrıca oyunun grafik ayarlarını düşürmeyi de düşünebilirsiniz.

Bunun nedeni arka planda çalışan uygulamalar olabilir. Görev yöneticisini açarak gereksiz uygulamaları kapatmayı deneyin. Özellikle tarayıcılar ve diğer ağır uygulamalar FPS sorunlarına yol açabilir.

Benzer bir sorun yaşamıştım ve çözüm buldum. FIFA 24’ün yüklü olduğu sürücüyü optimize ederek performansı artırabilirsiniz. SSD kullanıyorsanız oyunu oraya taşıyabilirsiniz. Ayrıca oyun içindeki 'V-Sync' ayarını kapatmayı deneyin.

Çözüm

Yeni Konular

Geri