Cenqiz GadgetEfsanesi Dün 23:19 da #1 GTA 5 oynarken "saving failed" hatası alıyorum ve oyunum kayıt olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Herhangi bir öneriniz ya da deneyiminiz var mı?
GTA 5 oynarken "saving failed" hatası alıyorum ve oyunum kayıt olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Herhangi bir öneriniz ya da deneyiminiz var mı?
Çözüm T T Türk Dün 23:19 da Ben de bu sorunu yaşadım, Rockstar Social Club bağlantısını yenileyince düzeldi. Özellikle bağlantıyı yenileyip kontrol edin.
Ben de bu sorunu yaşadım, Rockstar Social Club bağlantısını yenileyince düzeldi. Özellikle bağlantıyı yenileyip kontrol edin.
Enes Administrator Yönetici Dün 23:19 da #2 Bu hata genelde sunucu bağlantı sorunlarından kaynaklanıyor. İnternet bağlantınızı kontrol edip modem yeniden başlatmayı deneyin. Oyla 0 Downvote
Bu hata genelde sunucu bağlantı sorunlarından kaynaklanıyor. İnternet bağlantınızı kontrol edip modem yeniden başlatmayı deneyin.
Cihan GadgetEfsanesi Dün 23:19 da #3 Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Bazen yazma izinlerinden kaynaklı bu tür sorunlar yaşanabiliyor. Oyla 0 Downvote
Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Bazen yazma izinlerinden kaynaklı bu tür sorunlar yaşanabiliyor.
Emre GadgetEfsanesi Dün 23:19 da #4 Social Club ile bağlantı sorunları da bu hataya neden olabiliyor. Çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı deneyin. Oyla 0 Downvote
Social Club ile bağlantı sorunları da bu hataya neden olabiliyor. Çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı deneyin.
T TechGuru Administrator Yönetici Dün 23:19 da #5 Oyun dosyalarınızı doğrulamayı denediniz mi? Steam ya da Epic Games üzerinden bu işlemi yapabilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Oyun dosyalarınızı doğrulamayı denediniz mi? Steam ya da Epic Games üzerinden bu işlemi yapabilirsiniz.
Casper GadgetEfsanesi Dün 23:19 da #6 Oyun güncel mi? Eski sürümlerde bu tür hatalar sık yaşanıyordu. Oyla 0 Downvote
Muzo GadgetEfsanesi Dün 23:19 da #7 Bir arkadaşım bu hatayı çözmek için save dosyalarını yedekleyip silmişti, sonra oyun yeniden kayıt almaya başlamış. Oyla 0 Downvote
Bir arkadaşım bu hatayı çözmek için save dosyalarını yedekleyip silmişti, sonra oyun yeniden kayıt almaya başlamış.
Xanadu GadgetEfsanesi Dün 23:19 da #8 Rockstar destek birimine yazmayı denediniz mi? Sorunu detaylıca iletmek çözüm için faydalı olabilir. Oyla 0 Downvote
Kenan GadgetEfsanesi Dün 23:19 da #9 Antivirüs programınız oyunu engelliyor olabilir. Oyunu güvenilir listeye ekleyip tekrar dener misiniz? Oyla 0 Downvote
Antivirüs programınız oyunu engelliyor olabilir. Oyunu güvenilir listeye ekleyip tekrar dener misiniz?
T Türk GadgetEfsanesi Dün 23:19 da #10 Ben de bu sorunu yaşadım, Rockstar Social Club bağlantısını yenileyince düzeldi. Özellikle bağlantıyı yenileyip kontrol edin. Oyla 12 Downvote Çözüm
Ben de bu sorunu yaşadım, Rockstar Social Club bağlantısını yenileyince düzeldi. Özellikle bağlantıyı yenileyip kontrol edin.
Ç Çavuş GadgetEfsanesi Dün 23:19 da #11 "Türk"'ün önerisini denedim, işe yaradı. Bağlantıyı yenileyince sorunsuz çalışıyor. Oyla 0 Downvote
Mami GadgetEfsanesi Dün 23:19 da #12 Eğer hala çözülmediyse oyunu silip yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Çoğu zaman bu tür hataları çözebiliyor. Oyla 0 Downvote
Eğer hala çözülmediyse oyunu silip yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Çoğu zaman bu tür hataları çözebiliyor.
Soykann GadgetEfsanesi Dün 23:19 da #13 Sorun devam ederse save dosyalarını manuel olarak kontrol edin, bozuk dosyalar olabilir. Oyla 0 Downvote