Emre GadgetEfsanesi Dün 16:49 da #1 Sistemim sürekli açılıp kapanıyor, lütfen yardım edin. Sistem özelliklerim: RAM: 8GB SSD veya HDD modeli: Hikvision 256GB Ekran kartı: GTX 750 Ti Anakart: Asus H61M-K İşlemci: Intel i5 3470 Not: PSU çalışıyor, kısa devre yaptım ve fanlar döndü. Bu sorunun çözümü için hangi adımları izlemeliyim? Donanım uyumluluğu ya da herhangi bir yazılımsal sorun olabilir mi?
Sistemim sürekli açılıp kapanıyor, lütfen yardım edin. Sistem özelliklerim: RAM: 8GB SSD veya HDD modeli: Hikvision 256GB Ekran kartı: GTX 750 Ti Anakart: Asus H61M-K İşlemci: Intel i5 3470 Not: PSU çalışıyor, kısa devre yaptım ve fanlar döndü. Bu sorunun çözümü için hangi adımları izlemeliyim? Donanım uyumluluğu ya da herhangi bir yazılımsal sorun olabilir mi?
Çözüm Casper Dün 16:49 da Anakartın BIOS sürümünü güncellemeyi deneyin. H61M-K anakartlarda eski BIOS sürümleri bazı donanım sorunlarına neden olabiliyor.
Anakartın BIOS sürümünü güncellemeyi deneyin. H61M-K anakartlarda eski BIOS sürümleri bazı donanım sorunlarına neden olabiliyor.
Muzo GadgetEfsanesi Dün 16:49 da #2 Bu sorunun birkaç farklı nedeni olabilir. PSU'nun gücü yeterli mi? 750 Ti ekran kartı için minimum 300W önerilir. PSU'nun watt değerini ve sağlamlığını kontrol edin. Oyla 0 Downvote
Bu sorunun birkaç farklı nedeni olabilir. PSU'nun gücü yeterli mi? 750 Ti ekran kartı için minimum 300W önerilir. PSU'nun watt değerini ve sağlamlığını kontrol edin.
Mami GadgetEfsanesi Dün 16:49 da #3 RAM'leri kontrol ettiniz mi? RAM'lerden biri sorunluysa veya tam oturmadıysa bu tip sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Oyla 0 Downvote
RAM'leri kontrol ettiniz mi? RAM'lerden biri sorunluysa veya tam oturmadıysa bu tip sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Casper GadgetEfsanesi Dün 16:49 da #4 Anakartın BIOS sürümünü güncellemeyi deneyin. H61M-K anakartlarda eski BIOS sürümleri bazı donanım sorunlarına neden olabiliyor. Oyla 7 Downvote Çözüm
Anakartın BIOS sürümünü güncellemeyi deneyin. H61M-K anakartlarda eski BIOS sürümleri bazı donanım sorunlarına neden olabiliyor.
Cenqiz GadgetEfsanesi Dün 16:49 da #5 Ekran kartını farklı bir sistemde test edebilir misiniz? Kartın çalışıp çalışmadığını doğrulamak önemli. Oyla 0 Downvote
Ekran kartını farklı bir sistemde test edebilir misiniz? Kartın çalışıp çalışmadığını doğrulamak önemli.
Enes Administrator Yönetici Dün 16:49 da #6 Kısa devre testi sadece fanların çalıştığını doğrular. PSU voltajlarını detaylı bir test cihazıyla kontrol edin. Oyla 0 Downvote
Kısa devre testi sadece fanların çalıştığını doğrular. PSU voltajlarını detaylı bir test cihazıyla kontrol edin.
Ç Çavuş GadgetEfsanesi Dün 16:49 da #7 Isınma sorunu olabilir mi? İşlemcinin termal macununu kontrol edin ve fanın düzgün çalıştığından emin olun. Oyla 0 Downvote
Isınma sorunu olabilir mi? İşlemcinin termal macununu kontrol edin ve fanın düzgün çalıştığından emin olun.
M Murşi GadgetEfsanesi Dün 16:49 da #8 SSD bağlantılarını kontrol edin. Kablo sıkıntıları da bu tür sorunlara neden olabilir. Oyla 0 Downvote