Windows 11’in farklı sürümleri var ve her biri farklı kullanıcı ihtiyaçlarına hitap ediyor. Ancak, hangi sürümün sizin için en uygunu olduğuna karar vermek bazen kafa karıştırıcı olabilir.
Windows 11 Home: Standart kullanıcılar için ideal, temel özellikleri barındırır.
Windows 11 Pro: Profesyonel kullanıcılar ve küçük işletmeler için ek güvenlik ve yönetim araçları sunar.
Windows 11 Enterprise: Büyük ölçekli şirketler için gelişmiş güvenlik ve yönetim özellikleri içerir.
Windows 11 Education: Eğitim kurumları için özel olarak optimize edilmiştir.
Siz hangi Windows 11 sürümünü kullanıyorsunuz? Seçiminizi neye göre yaptınız? Avantajları ve dezavantajları hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi paylaşın!
Ben Windows 11 Pro kullanıyorum çünkü uzak masaüstü desteği ve BitLocker gibi ekstra güvenlik özellikleri benim için önemli. Ayrıca, işletme yönetimi araçları da içerdiğinden daha esnek.
Home sürümü günlük kullanım için yeterli oluyor ama gelişmiş özellikler istiyorsanız Pro daha iyi bir seçenek. Enterprise veya Education sürümleri ise daha çok büyük kurumlar için.
Şirket bilgisayarımda Windows 11 Enterprise var. Güvenlik açısından çok daha sağlam ve merkezi yönetim araçları sayesinde IT ekibi için çok kolaylık sağlıyor.
Bence Home ve Pro arasındaki en büyük fark, Pro’nun iş amaçlı ek güvenlik ve yönetim araçları sunması. Eğer bir iş bilgisayarı kullanıyorsanız Pro mantıklı.