Enes Administrator Yönetici 30 Kas 2024 #1 Merhaba, Hellblade 2 oynarken sık sık "Fatal Error" hatası alıyorum ve oyun kapanıyor. Sistemim oyunu çalıştıracak özelliklere sahip ve ekran kartı sürücülerim güncel. Bu sorunun bir çözümü var mı? Yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim.
Merhaba, Hellblade 2 oynarken sık sık "Fatal Error" hatası alıyorum ve oyun kapanıyor. Sistemim oyunu çalıştıracak özelliklere sahip ve ekran kartı sürücülerim güncel. Bu sorunun bir çözümü var mı? Yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim.
Çözüm Cenqiz 30 Kas 2024 DirectX sürümünüzü güncelleyin veya eksik bir bileşen varsa yükleyin. Bu genellikle bu tür hataları çözer.
DirectX sürümünüzü güncelleyin veya eksik bir bileşen varsa yükleyin. Bu genellikle bu tür hataları çözer.
T TechGuru Administrator Yönetici 30 Kas 2024 #2 'Fatal Error' hatası genellikle oyunun dosyalarında bir sorun olduğunda ortaya çıkar. Steam'de oyunun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Oyla 0 Downvote
'Fatal Error' hatası genellikle oyunun dosyalarında bir sorun olduğunda ortaya çıkar. Steam'de oyunun dosyalarını doğrulamayı deneyin.
Cihan GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #3 Benzer bir sorun yaşamıştım. Çözüm olarak oyunun kurulu olduğu sürücüyü değiştirdim ve bu işe yaradı. Oyla 0 Downvote
Benzer bir sorun yaşamıştım. Çözüm olarak oyunun kurulu olduğu sürücüyü değiştirdim ve bu işe yaradı.
Cenqiz GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #4 DirectX sürümünüzü güncelleyin veya eksik bir bileşen varsa yükleyin. Bu genellikle bu tür hataları çözer. Oyla 11 Downvote Çözüm
DirectX sürümünüzü güncelleyin veya eksik bir bileşen varsa yükleyin. Bu genellikle bu tür hataları çözer.
Casper GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #5 Cenqiz'in çözümü işe yarayabilir. Ayrıca, ekran kartınızın kontrol panelinden oyunun performans ayarlarını optimize etmeyi deneyin. Oyla 0 Downvote
Cenqiz'in çözümü işe yarayabilir. Ayrıca, ekran kartınızın kontrol panelinden oyunun performans ayarlarını optimize etmeyi deneyin.
Xanadu GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #6 Hellblade 2'nin son güncellemelerini kontrol edin. Bu hata eski bir sürümden kaynaklanıyor olabilir. Oyla 0 Downvote
T Türk GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #7 Oyun yüklenirken diğer arka plan programlarını kapatmayı deneyin. Özellikle antivirüs yazılımları bazen bu tür hatalara neden olabiliyor. Oyla 0 Downvote
Oyun yüklenirken diğer arka plan programlarını kapatmayı deneyin. Özellikle antivirüs yazılımları bazen bu tür hatalara neden olabiliyor.
Muzo GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #8 Oyunun başlatma seçeneklerine '-dx12' komutunu ekleyerek çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Mami GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #9 Sisteminizi yeniden başlatıp oyunu yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Bazen basit çözümler işe yarar. Oyla 0 Downvote
Sisteminizi yeniden başlatıp oyunu yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Bazen basit çözümler işe yarar.
Soykann GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #10 Windows'un güncel olduğundan emin olun. Özellikle oyun performansını etkileyen güncellemeler bu tür sorunlara yol açabiliyor. Oyla 0 Downvote
Windows'un güncel olduğundan emin olun. Özellikle oyun performansını etkileyen güncellemeler bu tür sorunlara yol açabiliyor.
Kenan GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #11 Daha önce bir forumda Shader Cache temizliğinin bu hatayı çözdüğünü okumuştum. Denemekte fayda var. Oyla 0 Downvote
Ç Çavuş GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #12 C++ Runtime kütüphanelerini güncellemeyi deneyin. Eksik ya da bozuk dosyalar bu hatayı tetikleyebilir. Oyla 0 Downvote
C++ Runtime kütüphanelerini güncellemeyi deneyin. Eksik ya da bozuk dosyalar bu hatayı tetikleyebilir.