Cihan GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #1 Instagram bildirimlerim bir anda kesildi, herhangi bir ayarı değiştirmedim. Sizce bu durumun olası nedenleri neler olabilir?
Instagram bildirimlerim bir anda kesildi, herhangi bir ayarı değiştirmedim. Sizce bu durumun olası nedenleri neler olabilir?
Enes Administrator Yönetici 23 Mar 2025 #2 Bildirimler için telefonun 'Rahatsız Etmeyin' modunu kontrol et. Açık kalmış olabilir. Oyla 0 Downvote
Casper GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #3 Uygulamanın bildirim izinleri kapalı olabilir. Ayarlardan bildirimlere tekrar göz atmanı öneririm. Oyla 0 Downvote
Muzo GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #4 Benzer sorun yaşadım, Instagram uygulamasını silip tekrar yükleyince düzeldi. Oyla 0 Downvote
Xanadu GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #5 Instagram arka planda çalışamıyorsa bildirim gönderemez. Pil tasarrufu ayarlarını kontrol et. Oyla 0 Downvote
Cenqiz GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #6 Güncelleme sonrası bu tip sorunlar sık oluyor. Uygulamayı güncelleyip yeniden başlat. Oyla 0 Downvote
Ç Çavuş GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #7 Bende güç tasarrufu modu açıksa Instagram bildirim göndermiyor. Kapatmayı dene. Oyla 0 Downvote
T Türk GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #8 Hesaptan çıkıp tekrar girmen bazen sorunu çözüyor. Denemekte fayda var. Oyla 0 Downvote
T TechGuru Administrator Yönetici 23 Mar 2025 #9 Android'de 'Adaptif Bildirim' özelliği varsa kapat. Bu ayar bazen bildirimleri engelliyor. Oyla 0 Downvote
Mami GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #10 Benim sorunum antivirüs uygulaması yüzündendi. Onu kaldırınca bildirimler geldi. Oyla 0 Downvote
M Murşi GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #11 Profil → Üç çizgi → Ayarlar ve Gizlilik → Bildirimler menüsüne girip tüm ayarları kontrol ettin mi? Oyla 0 Downvote
E Enes Bey GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #12 Sorun iOS’ta yaşanıyorsa, uygulama izinlerini genel ayarlardan sıfırlamak çözüm olabilir. Oyla 0 Downvote
Kenan GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #13 Cihazı yeniden başlatmak gibi basit ama etkili yöntemleri denedin mi? Oyla 0 Downvote
Ç Çakır GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #14 Instagram'ı güncelledikten sonra düzelmişti bende, eski sürümde sorun vardı. Oyla 0 Downvote
Emre GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #15 Instagram destek sayfasına da yazabilirsin, bazen hesap bazlı teknik sorunlar olabiliyor. Oyla 0 Downvote
Fatex GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #16 Rahatsız Etmeyin modu açık olabilir, çoğu kişi farkında olmadan açıyor. Oyla 16 Downvote Çözüm
Soykann GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #17 Fatex haklı, bende de o mod açık kalmış, kapatınca her şey düzeldi. Oyla 0 Downvote