Merhaba arkadaşlar, Instagram hesabımı bir süreliğine dondurmak istiyorum ancak nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum. Hangi adımları izlemem gerektiğini ve dondurma işlemi sırasında dikkat edilmesi gerekenleri öğrenmek istiyorum. Özellikle, hesabımı dondurduktan sonra bilgilerim kaybolur mu, bu süreçte neler olur? Yardımcı olabilecek bir rehber paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler!
Instagram hesabınızı dondurmak için şu adımları takip edebilirsiniz:
Bir tarayıcı üzerinden Instagram hesabınıza giriş yapın.
Profilinize gidin ve 'Profili Düzenle' seçeneğine tıklayın.
Sayfanın alt kısmında 'Hesabımı Geçici Olarak Kapat' seçeneğini göreceksiniz.
Neden hesabınızı dondurmak istediğinizi seçin ve şifrenizi girerek işlemi tamamlayın. Dondurma işleminden sonra hesabınız görünmez hale gelecektir ve tekrar aktif hale getirmek için giriş yapmanız yeterlidir.
Instagram hesabınızı dondurmak için şu adımları takip edebilirsiniz:
Bir tarayıcı üzerinden Instagram hesabınıza giriş yapın.
Profilinize gidin ve 'Profili Düzenle' seçeneğine tıklayın.
Sayfanın alt kısmında 'Hesabımı Geçici Olarak Kapat' seçeneğini göreceksiniz.
Neden hesabınızı dondurmak istediğinizi seçin ve şifrenizi girerek işlemi tamamlayın. Dondurma işleminden sonra hesabınız görünmez hale gelecektir ve tekrar aktif hale getirmek için giriş yapmanız yeterlidir.
Mobil uygulama üzerinden hesap dondurma işlemi yapılamaz. Mutlaka tarayıcı kullanmanız gerekiyor. Web sürümüne giriş yaparak işlemleri tamamlayabilirsiniz.
Tarayıcı üzerinden 'Hesabımı Geçici Olarak Kapat' seçeneğine ulaşıp kolayca işlemi tamamlayabilirsiniz. Daha sonra giriş yaparak hesabınızı tekrar açabilirsiniz.
Hesabınızı dondurmak istiyorsanız, profil düzenleme kısmında bulunan 'Hesabımı Geçici Olarak Kapat' seçeneğini kullanabilirsiniz. İşlem sonrası profiliniz tamamen gizlenir.