Instagram Geçici Dondurma Süresi Ne Kadar?

Emre

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar, Instagram hesabımı geçici olarak dondurmayı düşünüyorum ancak dondurma süresinin ne kadar olduğunu ve bu süreçte hesabıma neler olacağını tam olarak bilmiyorum. Geçici dondurma süresi dolduğunda hesabım otomatik olarak açılır mı yoksa manuel bir işlem mi gerekiyor? Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum, teşekkürler!

Çözüm
Instagram'da geçici dondurma işlemi için belirlenmiş bir süre sınırı yok. Hesabınızı dondurduğunuzda, siz tekrar giriş yapana kadar hesabınız aktif olmaz. Yani süreç tamamen sizin kontrolünüzde.
Instagram'da geçici dondurma işlemi için belirlenmiş bir süre sınırı yok. Hesabınızı dondurduğunuzda, siz tekrar giriş yapana kadar hesabınız aktif olmaz. Yani süreç tamamen sizin kontrolünüzde.

Çözüm
Hesabınızı dondurduktan sonra istediğiniz zaman geri dönebilirsiniz. Sadece kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapmanız yeterli.

Eğer hesabınızı dondurduysanız, istediğiniz zaman giriş yaparak hesabınızı tekrar aktif hale getirebilirsiniz. Dondurma süresinde bir sınırlama yok.

Dondurma süresi kişisel tercihlere göre değişir. Ben hesabımı üç ay boyunca dondurmuştum ve tekrar giriş yaptığımda her şey yerli yerindeydi.

Geri