Muzo GadgetEfsanesi Salı saat 14:25'de #1 Instagram hesabınızı geçici olarak kapatma işlemini nasıl yapacağınızı öğrenmek istiyorum. Bu konuda bilgisi olanlar lütfen paylaşabilir mi?
Instagram hesabınızı geçici olarak kapatma işlemini nasıl yapacağınızı öğrenmek istiyorum. Bu konuda bilgisi olanlar lütfen paylaşabilir mi?
Çözüm Cihan Salı saat 14:25'de Profil düzenleme kısmından, kapatma nedeninizi seçip şifre girerek hesabınızı geçici olarak kapatabilirsiniz.
Profil düzenleme kısmından, kapatma nedeninizi seçip şifre girerek hesabınızı geçici olarak kapatabilirsiniz.
Enes Administrator Yönetici Salı saat 14:25'de #2 Tarayıcı üzerinden 'Profili Düzenle' sekmesine giderek 'Hesabımı Geçici Olarak Kapat' seçeneğini kullanabilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Tarayıcı üzerinden 'Profili Düzenle' sekmesine giderek 'Hesabımı Geçici Olarak Kapat' seçeneğini kullanabilirsiniz.
Cihan GadgetEfsanesi Salı saat 14:25'de #3 Profil düzenleme kısmından, kapatma nedeninizi seçip şifre girerek hesabınızı geçici olarak kapatabilirsiniz. Oyla 12 Downvote Çözüm
Profil düzenleme kısmından, kapatma nedeninizi seçip şifre girerek hesabınızı geçici olarak kapatabilirsiniz.
Cenqiz GadgetEfsanesi Salı saat 14:25'de #4 Hesabınızı geçici olarak kapatmak için tarayıcı üzerinden işlem yapmanız gerekiyor. Mobil uygulama desteklemiyor. Oyla 0 Downvote
Hesabınızı geçici olarak kapatmak için tarayıcı üzerinden işlem yapmanız gerekiyor. Mobil uygulama desteklemiyor.
Emre GadgetEfsanesi Salı saat 14:25'de #5 Hesabımı tarayıcıdan geçici kapattım, işlem oldukça hızlıydı. Şifre girmeyi unutmayın. Oyla 0 Downvote
T TechGuru Administrator Yönetici Salı saat 14:25'de #6 Bu işlem mobil uygulamada bulunmuyor. Tarayıcıdan giriş yaparak 'Profili Düzenle' seçeneğini kullanmalısınız. Oyla 0 Downvote
Bu işlem mobil uygulamada bulunmuyor. Tarayıcıdan giriş yaparak 'Profili Düzenle' seçeneğini kullanmalısınız.
Casper GadgetEfsanesi Salı saat 14:25'de #7 Geçici kapatma işlemi için tarayıcıdan işlem yapmanız gerekiyor. Adımları takip etmek yeterli. Oyla 0 Downvote
Xanadu GadgetEfsanesi Salı saat 14:25'de #8 Hesabı geçici kapatırken dikkat etmeniz gereken şeylerden biri, profil düzenleme sekmesinde işlem yapmak. Oyla 0 Downvote
Hesabı geçici kapatırken dikkat etmeniz gereken şeylerden biri, profil düzenleme sekmesinde işlem yapmak.
Ç Çavuş GadgetEfsanesi Salı saat 14:25'de #9 Tarayıcıdan 'Hesabımı Geçici Olarak Kapat' seçeneğini seçip işlemi onayladım. Çok kolaydı. Oyla 0 Downvote
Mami GadgetEfsanesi Salı saat 14:25'de #10 Tarayıcıyı kullanarak işlem yapmalısınız. Bu seçeneği profil düzenleme kısmında bulabilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Soykann GadgetEfsanesi Salı saat 14:25'de #11 Geçici kapatma işlemi için tarayıcıyı kullanın ve şifrenizi girerek işlemi onaylayın. Oyla 0 Downvote
T Türk GadgetEfsanesi Salı saat 14:25'de #12 Ben bu işlemi yaptım, oldukça basit. 'Profili Düzenle' sekmesinden işlem yapılabiliyor. Oyla 0 Downvote
Kenan GadgetEfsanesi Salı saat 14:25'de #13 Geçici kapatma seçeneğini kullanarak hesabınızı gizleyebilirsiniz. Tarayıcıdan işlem yapmayı unutmayın. Oyla 0 Downvote
Geçici kapatma seçeneğini kullanarak hesabınızı gizleyebilirsiniz. Tarayıcıdan işlem yapmayı unutmayın.