Son zamanlarda Instagram hesabımdan çıkış yapmaya çalışıyorum ancak bir türlü başarıya ulaşamıyorum. Özellikle mobil uygulamada çıkış yap butonunu bulamıyorum veya tıkladığımda uygulama beni tekrar giriş ekranına değil, direkt hesaba yönlendiriyor.
Bu sorunu yaşayan başka biri var mı? Mobil veya masaüstü üzerinden çıkış yapmak için doğru adımlar nelerdir? Lütfen çözüm önerilerinizi paylaşın. Şimdiden teşekkürler!
Mobilde eğer çıkış yap butonu çalışmıyorsa, uygulamanın önbelleğini temizlemeyi deneyin. Ayarlar > Uygulamalar > Instagram > Önbelleği Temizle adımlarını izleyin. Çoğu zaman işe yarar.
Benzer bir sorun yaşamıştım. Mobil uygulamada, Ayarlar kısmına gidip 'Çıkış Yap' seçeneğini bulmam biraz zaman aldı. Sağ üst köşedeki üç çizgiye tıklayarak erişebilirsiniz.
Bilgisayar üzerinden çıkış yapmak için profil simgesine tıklayıp açılan menüden 'Çıkış Yap' seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Tarayıcı geçmişinizi de temizlemeyi unutmayın!
Mobilde eğer çıkış yap butonu çalışmıyorsa, uygulamanın önbelleğini temizlemeyi deneyin. Ayarlar > Uygulamalar > Instagram > Önbelleği Temizle adımlarını izleyin. Çoğu zaman işe yarar.