Instagram 'Üzgünüz, Ancak Bir Sorun Oluştu' Hatası

Casper

GadgetEfsanesi
Son birkaç saattir Instagram'a giriş yapmaya çalışırken "Üzgünüz, ancak bir sorun oluştu. Lütfen tekrar dene." hatası alıyorum. Uygulamayı kapatıp açtım, internet bağlantımı değiştirdim, hatta telefonumu bile yeniden başlattım ama sorun devam ediyor. Daha önce bu hatayla karşılaşıp çözen var mı? Hangi yöntemleri denememi önerirsiniz?

Bu hata genellikle Instagram sunucularındaki geçici bir problemden kaynaklanıyor. Bir süre bekleyip tekrar deneyin ya da uygulamayı kapatıp açmayı deneyin.

Bu hatayla karşılaştığımda VPN açarak denedim ve giriş yapabildim. Eğer ağ kaynaklı bir engel varsa VPN kullanmak işe yarayabilir.

Hesabınızda olağan dışı bir aktivite tespit edildiyse Instagram güvenlik sebebiyle geçici erişim kısıtlaması uygulayabilir. Birkaç saat bekleyip tekrar deneyin.

Uygulamanın önbelleğini temizlemeyi deneyin. Android kullanıcıları için Ayarlar > Uygulamalar > Instagram > Depolama > Önbelleği Temizle yolunu takip edebilirsiniz.

Eğer giriş yaparken bu hatayı alıyorsanız, çok fazla yanlış şifre denemesi yaptıysanız geçici olarak engellenmiş olabilirsiniz. Birkaç saat bekleyip tekrar deneyin.

Instagram’ın sunucu durumunu kontrol etmek için Downdetector gibi sitelerden hizmet kesintisi olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Eğer genel bir sorun varsa beklemekten başka çare yok.

Çözüm
Uygulamanın güncel olup olmadığını kontrol edin. Play Store veya App Store’dan Instagram’ı güncelleyerek tekrar deneyin.

Eğer hesabınıza mobil uygulamadan giriş yapamıyorsanız, bilgisayardan veya tarayıcıdan giriş yapmayı deneyin. Tarayıcılar genellikle daha az hata verir.

Geri