M Murşi GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #1 Instagram hesabımda bir süredir kimseye takip isteği gönderemiyorum. Ne yaptıysam çözemedim. Sizce bu neden kaynaklanıyor olabilir?
Instagram hesabımda bir süredir kimseye takip isteği gönderemiyorum. Ne yaptıysam çözemedim. Sizce bu neden kaynaklanıyor olabilir?
Çözüm T T TechGuru 23 Mar 2025 Çok kısa sürede fazla kişiye istek attıysan, Instagram seni bot gibi algılayıp geçici kısıtlama getirmiş olabilir.
Çok kısa sürede fazla kişiye istek attıysan, Instagram seni bot gibi algılayıp geçici kısıtlama getirmiş olabilir.
T TechGuru Administrator Yönetici 23 Mar 2025 #2 Çok kısa sürede fazla kişiye istek attıysan, Instagram seni bot gibi algılayıp geçici kısıtlama getirmiş olabilir. Oyla 16 Downvote Çözüm
Çok kısa sürede fazla kişiye istek attıysan, Instagram seni bot gibi algılayıp geçici kısıtlama getirmiş olabilir.
Enes Administrator Yönetici 23 Mar 2025 #3 Benzer durumu yaşadım, bir iki gün sonra kendiliğinden düzeldi. Takip sınırına takılmış olabilirsin. Oyla 0 Downvote
Cihan GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #4 VPN ile bağlanıyorsan bazen Instagram bunu riskli giriş olarak algılıyor ve kısıtlama koyuyor. Oyla 0 Downvote
Casper GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #5 Hesabın yakın zamanda şüpheli bir işlem yaptıysa (örneğin otomasyon kullanımı), Instagram seni engellemiş olabilir. Oyla 0 Downvote
Hesabın yakın zamanda şüpheli bir işlem yaptıysa (örneğin otomasyon kullanımı), Instagram seni engellemiş olabilir.
Mami GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #6 Hesabının yaşı da önemli. Yeni açılan hesaplarda bu tür kısıtlamalar sık oluyor. Oyla 0 Downvote
Muzo GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #7 Instagram’ın topluluk kurallarını ihlal ettiysen geçici ceza yemiş olabilirsin. Oyla 0 Downvote
Cenqiz GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #8 Ben destek ekibine yazdım, nedenini net olarak oradan öğrendim. Tavsiye ederim. Oyla 0 Downvote
Ç Çakır GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #9 Hesap ayarlarından 'Gizlilik' kısmına girip bir engelleme olup olmadığını kontrol et derim. Oyla 0 Downvote
T Türk GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #10 Telefonun IP adresi ya da cihaz kimliği kara listeye alınmış olabilir. Farklı bir cihazdan dene. Oyla 0 Downvote
Ç Çavuş GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #11 Bende aynı sorunu yaşamıştım. 24 saat sonra düzelmişti, sabırlı olman gerekebilir. Oyla 0 Downvote
Soykann GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #12 İstek gönderdiğin kişilerin seni engellemediğinden de emin ol. Bu da bir etken. Oyla 0 Downvote
E Enes Bey GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #13 Instagram uygulamasını silip tekrar yüklemek bazen geçici hataları düzeltiyor. Dene derim. Oyla 0 Downvote
Fatex GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #14 Uygulaman güncel olmayabilir. Güncelleme sonrası düzelmişti bende. Oyla 0 Downvote
Kenan GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #15 Birden çok kişiye peş peşe istek atarsan algoritma seni sınırlar. Günlük limit var. Oyla 0 Downvote
Xanadu GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #16 Hesap güvenlik bildirimlerini kontrol et. Belki bir uyarı veya kısıtlama mesajı gelmiştir. Oyla 0 Downvote
Emre GadgetEfsanesi 23 Mar 2025 #17 Gizli modda istek atmaya çalışıyorsan o da bazen çalışmayabiliyor, normal tarayıcıdan dene. Oyla 0 Downvote