Instagram hesabımı kapatmak istiyorum ama bir türlü başarılı olamıyorum. "Hesabını neden kapatıyorsun?" sorusuna cevap verip şifremi doğru girdiğimden eminim ancak işlem tamamlanmıyor. Hesabımı kalıcı olarak kapatmaya çalışıyorum. Sizce nerede hata yapıyor olabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim!
En iyi çözüm: Hesap kapatma işlemi sırasında 'Hesabını neden kapatıyorsun?' sorusuna verdiğin cevabı kontrol et. Eğer herhangi bir neden seçmediysen, işlem tamamlanmıyor olabilir. Ayrıca işlem sırasında Instagram'ın 'Hesap sahipliği ve kontrolü' sayfasını doğru kullandığından emin ol.
Sorunun şifreyle ilgili olabilir. Instagram hesap kapatma işlemi sırasında şifreni yanlış yazıyorsan, işlem başarısız oluyor. Ayrıca hesabını kapatma işlemini mobil uygulama yerine web tarayıcı üzerinden yapmayı dene. Daha önce bu sorunla karşılaşmıştım ve web tarayıcıdan çözmüştüm.
Eğer şifren doğruysa ve yine de kapatma işlemini tamamlayamıyorsan, tarayıcı çerezlerini ve önbelleği temizleyip yeniden denemelisin. Bazı durumlarda tarayıcıdaki eski veriler işlem yapmanı engelleyebiliyor. Ayrıca, işlemi gizli sekmede yapmayı da deneyebilirsin.
En iyi çözüm: Hesap kapatma işlemi sırasında 'Hesabını neden kapatıyorsun?' sorusuna verdiğin cevabı kontrol et. Eğer herhangi bir neden seçmediysen, işlem tamamlanmıyor olabilir. Ayrıca işlem sırasında Instagram'ın 'Hesap sahipliği ve kontrolü' sayfasını doğru kullandığından emin ol.