Mami GadgetEfsanesi Pazar saat 02:44'de #1 Merhaba arkadaşlar, Son zamanlarda bazı dizüstü bilgisayar modellerinde "Intel vPro" ibaresini görüyorum. Ancak tam olarak ne olduğunu ve ne işe yaradığını bilmiyorum. Intel vPro tam olarak nedir? Hangi kullanıcılar için önemlidir? Normal işlemcilerden farkı var mı? Performansa veya güvenliğe etkisi nedir? Bu konuda bilgisi olanlar açıklayabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim!
Merhaba arkadaşlar, Son zamanlarda bazı dizüstü bilgisayar modellerinde "Intel vPro" ibaresini görüyorum. Ancak tam olarak ne olduğunu ve ne işe yaradığını bilmiyorum. Intel vPro tam olarak nedir? Hangi kullanıcılar için önemlidir? Normal işlemcilerden farkı var mı? Performansa veya güvenliğe etkisi nedir? Bu konuda bilgisi olanlar açıklayabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim!
Çözüm T T TechGuru Pazar saat 02:44'de Intel vPro, donanım tabanlı güvenlik, uzaktan yönetim ve sanallaştırma desteği sunan bir platform. Büyük ölçekli firmalar için büyük avantaj sağlıyor.
Intel vPro, donanım tabanlı güvenlik, uzaktan yönetim ve sanallaştırma desteği sunan bir platform. Büyük ölçekli firmalar için büyük avantaj sağlıyor.
Enes Administrator Yönetici Pazar saat 02:44'de #2 Intel vPro, özellikle kurumsal kullanıcılara hitap eden bir teknoloji. Uzaktan yönetim ve güvenlik konusunda ekstra özellikler sunuyor. Oyla 0 Downvote
Intel vPro, özellikle kurumsal kullanıcılara hitap eden bir teknoloji. Uzaktan yönetim ve güvenlik konusunda ekstra özellikler sunuyor.
Cihan GadgetEfsanesi Pazar saat 02:44'de #3 Özellikle IT yöneticileri için çok önemli bir özellik. Büyük şirketlerde bilgisayarları uzaktan kontrol etmeyi ve yönetmeyi sağlıyor. Oyla 0 Downvote
Özellikle IT yöneticileri için çok önemli bir özellik. Büyük şirketlerde bilgisayarları uzaktan kontrol etmeyi ve yönetmeyi sağlıyor.
Cenqiz GadgetEfsanesi Pazar saat 02:44'de #4 vPro destekli işlemciler, genellikle ekstra güvenlik ve yönetim özellikleriyle geliyor. Ev kullanıcıları için çok gerekli değil ama büyük işletmeler için faydalı. Oyla 0 Downvote
vPro destekli işlemciler, genellikle ekstra güvenlik ve yönetim özellikleriyle geliyor. Ev kullanıcıları için çok gerekli değil ama büyük işletmeler için faydalı.
T TechGuru Administrator Yönetici Pazar saat 02:44'de #5 Intel vPro, donanım tabanlı güvenlik, uzaktan yönetim ve sanallaştırma desteği sunan bir platform. Büyük ölçekli firmalar için büyük avantaj sağlıyor. Oyla 11 Downvote Çözüm
Intel vPro, donanım tabanlı güvenlik, uzaktan yönetim ve sanallaştırma desteği sunan bir platform. Büyük ölçekli firmalar için büyük avantaj sağlıyor.
Casper GadgetEfsanesi Pazar saat 02:44'de #6 vPro özellikli işlemciler, özellikle siber güvenlik risklerini azaltmaya yardımcı oluyor. Çoğu büyük firma bu yüzden tercih ediyor. Oyla 0 Downvote
vPro özellikli işlemciler, özellikle siber güvenlik risklerini azaltmaya yardımcı oluyor. Çoğu büyük firma bu yüzden tercih ediyor.
Muzo GadgetEfsanesi Pazar saat 02:44'de #7 Bence en büyük farkı, uzaktan yönetim özelliği. IT ekipleri için ciddi bir kolaylık sağlıyor. Oyla 0 Downvote
Xanadu GadgetEfsanesi Pazar saat 02:44'de #8 Eğer kişisel kullanım için düşünüyorsan, pek bir faydasını görmezsin. Ama kurumsal taraf için güzel bir teknoloji. Oyla 0 Downvote
Eğer kişisel kullanım için düşünüyorsan, pek bir faydasını görmezsin. Ama kurumsal taraf için güzel bir teknoloji.
Kenan GadgetEfsanesi Pazar saat 02:44'de #9 Güvenlik açısından ek korumalar sunması güzel, ama her firma için şart mı emin değilim. Oyla 0 Downvote
T Türk GadgetEfsanesi Pazar saat 02:44'de #10 vPro, işletmeler için ekstra kontrol ve güvenlik sağlıyor. Büyük şirketler için mantıklı bir yatırım olabilir. Oyla 0 Downvote
vPro, işletmeler için ekstra kontrol ve güvenlik sağlıyor. Büyük şirketler için mantıklı bir yatırım olabilir.
Ç Çavuş GadgetEfsanesi Pazar saat 02:44'de #11 Intel’in açıklamalarına göre vPro işlemciler, siber saldırılara karşı ek koruma sağlıyor. Gerçek dünyada ne kadar etkili bilemiyorum. Oyla 0 Downvote
Intel’in açıklamalarına göre vPro işlemciler, siber saldırılara karşı ek koruma sağlıyor. Gerçek dünyada ne kadar etkili bilemiyorum.
Soykann GadgetEfsanesi Pazar saat 02:44'de #12 vPro destekli işlemciler genellikle daha pahalı oluyor. Fiyatına değip değmediği tartışılır. Oyla 0 Downvote