T TechGuru Administrator Yönetici 24 Kas 2023 #1 Merhaba arkadaşlar! iPhone 11 cihazımı sıfırlamak istiyorum. Fakat doğru adımları bilmiyorum. Bu konuda tecrübesi olan var mı?
Merhaba arkadaşlar! iPhone 11 cihazımı sıfırlamak istiyorum. Fakat doğru adımları bilmiyorum. Bu konuda tecrübesi olan var mı?
Cihan GadgetEfsanesi 24 Kas 2023 #2 Ben de geçen ay iPhone 11'imi sıfırladım. Öncelikle, tüm verilerini yedeklemeyi unutma. iCloud veya iTunes üzerinden yapabilirsin.
Ben de geçen ay iPhone 11'imi sıfırladım. Öncelikle, tüm verilerini yedeklemeyi unutma. iCloud veya iTunes üzerinden yapabilirsin.
Casper GadgetEfsanesi 24 Kas 2023 #3 Ayarlar > iCloud > Yedekleme adımlarını takip ederek kolayca yedekleme yapabilirsin. Moderatör tarafında düzenlendi: 14 Tem 2024
Muzo GadgetEfsanesi 24 Kas 2023 #4 Benim bir sorum var. iPhone’u sıfırlarken “Telefonumu Bul” hizmetini kapatmamız gerekiyor mu?
Emre GadgetEfsanesi 24 Kas 2023 #5 Muzo' Alıntı: Benim bir sorum var. iPhone’u sıfırlarken “Telefonumu Bul” hizmetini kapatmamız gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla ... Evet eğer cihazı başkasına satıyorsan, mutlaka "Telefonumu Bul" hizmetini kapat ve iCloud hesabından çıkış yap. Aksi halde yeni kullanıcı senin Apple kimliğine ihtiyaç duyabilir.
Muzo' Alıntı: Benim bir sorum var. iPhone’u sıfırlarken “Telefonumu Bul” hizmetini kapatmamız gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla ... Evet eğer cihazı başkasına satıyorsan, mutlaka "Telefonumu Bul" hizmetini kapat ve iCloud hesabından çıkış yap. Aksi halde yeni kullanıcı senin Apple kimliğine ihtiyaç duyabilir.
T Türk GadgetEfsanesi 24 Kas 2023 #6 Peki ya sıfırlama adımları nedir? Doğrudan Ayarlar'dan mı yapılıyor?
Cenqiz GadgetEfsanesi 24 Kas 2023 #7 Ayarlar > Genel > Sıfırla bölümünden "Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil" seçeneğine tıklayarak yapabilirsin.
Ayarlar > Genel > Sıfırla bölümünden "Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil" seçeneğine tıklayarak yapabilirsin.
Mami GadgetEfsanesi 24 Kas 2023 #8 Ayrıca, eğer Ayarlar'a erişimin yoksa, iPhone'u bir bilgisayara bağlayıp Finder veya iTunes üzerinden de sıfırlayabilirsin.
Ayrıca, eğer Ayarlar'a erişimin yoksa, iPhone'u bir bilgisayara bağlayıp Finder veya iTunes üzerinden de sıfırlayabilirsin.
Xanadu GadgetEfsanesi 24 Kas 2023 #9 Arkadaşlar, sıfırlama işlemi ne kadar sürer? Veri miktarına bağlı mı?
Enes Administrator Yönetici 24 Kas 2023 #10 Genellikle sıfırlama süresi cihazdaki veri miktarına bağlıdır. Ancak birkaç dakika içinde tamamlanması beklenir.
Genellikle sıfırlama süresi cihazdaki veri miktarına bağlıdır. Ancak birkaç dakika içinde tamamlanması beklenir.