Arkadaşlar merhaba, iPhone 15'i sipariş etmeyi düşünüyorum ama ne kadar sürede elime ulaşır bilmiyorum. Sipariş verince kaç gün sonra elimize ulaşır, bilgisi olan var mı?
Apple'ın teslimat süreleri bölgeye göre değişiklik gösteriyor. Büyük şehirlerdeysen 1-3 iş günü içinde teslim alabilirsin. Ancak daha uzak bölgelerde yaşıyorsan bu süre biraz daha uzayabilir.
Ben geçen hafta sipariş verdim ve 2 gün sonra elime ulaştı. Ama stok durumuna ve yaşadığın yere bağlı olarak bu süre değişebilir. Apple'ın web sitesinde sipariş verirken tahmini teslim tarihini görebilirsin.
Ayrıca, bazen yeni model çıktığında yoğun talep nedeniyle teslimat süreleri uzayabiliyor. Eğer stokta bekleyen çok sipariş varsa, bu süre biraz daha uzun olabilir.
Benim tecrübeme göre, Apple genellikle tahmini teslim tarihlerini tutturuyor. Ancak, her ihtimale karşı birkaç gün ekstra beklemeye hazır olmakta fayda var.
Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca, siparişini takip etmek istersen, Apple'ın web sitesinden sipariş numaranla durumunu kontrol edebilirsin. Böylece, paketin nerede olduğunu ve ne zaman teslim alabileceğini görebilirsin.
Benim siparişim bir hafta sürdü. Sanırım o sıralar yoğunluk vardı. Ama Apple'ın müşteri hizmetleri gerçekten yardımcı oluyor, herhangi bir gecikme olursa onlarla iletişime geçebilirsin.
Benim siparişim 3 gün sürdü. Ama arkadaşlarımın bazıları 5-7 gün bekledi. Sanırım en iyisi sipariş verirken sabırlı olmak ve Apple'ın verdiği tahmini teslim tarihine güvenmek.
Arkadaşlar, ben de geçen ay sipariş verdim ve 4 gün sonra teslim aldım. Apple genellikle teslimat konusunda oldukça hızlı. Ancak, yoğun dönemlerde biraz beklemek gerekebilir.