Merhaba arkadaşlar, iPhone 15 serisi beklentiler konusunda çok heyecanlıyım. Özellikle, USB-C portuna geçiş ve yeni kamera özellikleri beni çok cezbetti. Fakat, yeni modellerin tasarımında ciddi bir değişiklik olmayacak olması biraz hayal kırıklığı yarattı. Umarım, diğer özellikler bu eksikliği kapatabilir.
Ek olarak, iPhone 15 Pro Max modelindeki telefoto sistemi ile gelişmiş donanımsal yakınlaştırma özellikleri gerçekten dikkat çekici. Bu tür yenilikler, fotoğrafçılıkla ilgilenen biri olarak beni oldukça heyecanlandırıyor.
Selam herkese, benim için en dikkat çekici özelliklerden biri Dinamik Ada'nın tüm seride yer alacak olması. Bu özellik kullanıcı deneyimini büyük ölçüde artırabilir. Ayrıca, yeni üretim süreci sayesinde daha ince çerçeveler ve daha hafif bir telefon bizleri bekliyor. Gerçekten merakla bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar, ben de yeni seride en çok kameralara odaklandım. Özellikle iPhone 15 ve 15 Plus modellerindeki kamera iyileştirmeleri göz dolduruyor. 48 megapiksel ana kamera sensörü gerçekten etkileyici. Ayrıca, Pro modellerindeki ekstra megapiksel ve telefoto lens özellikleri de cabası.
Selam, benim beklentim daha çok performans yönünde. Yeni A17 çipi ve ek bellek, özellikle üst düzey modellerde performansı önemli ölçüde artırabilir. Uzun pil ömrü de cabası. Yani, teknik özellikler açısından oldukça güçlü bir seri geliyor gibi.
Merhaba, ben USB-C portuna geçişin ekstra masraf anlamına geleceğini düşünüyorum. Ancak, bu geçişin artan aktarım hızlarıyla birlikte gelmesi, özellikle Pro modeller için büyük bir avantaj olabilir. Ayrıca, daha hızlı kablosuz şarj özelliği de ilgi çekici.
Selam, ben yeni serinin tasarımını merak ediyorum. Özellikle Pro modellerindeki titanyum çerçeveler ve daha ince çerçeveler, estetik açıdan büyük bir adım olabilir. Ayrıca, yeni renk seçenekleri de oldukça ilgi çekici.
Merhabalar, benim dikkatimi çeken bir diğer özellik ise "Eylem Düğmesi". Bu yenilik, kullanıcıların telefonlarını daha fonksiyonel bir şekilde kullanmalarını sağlayabilir. Ayrıca, yeni Apple UWB çipi "U2"nin konum özelliklerini geliştirerek, Bul uygulamasında daha doğru izleme imkanı sunacak olması da önemli bir gelişme.