Merhaba, Jetson Nano üzerinde çalışırken 'argus daemon failed' hatası alıyorum. Bu sorunun neden kaynaklandığını ve nasıl çözüleceğini bilen var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu hata genellikle kamera veya görüntü işlemeyle ilgili bir sorun olduğunda ortaya çıkıyor. 'argus-daemon' servisini yeniden başlatmayı denediniz mi? Ayrıca, kamera sürücülerinin doğru bir şekilde yüklendiğinden emin olun.
'argus daemon failed' hatası, genellikle Jetson Nano'nun kamera modüllerini algılayamaması durumunda ortaya çıkar. Öncelikle, hangi kamera modülünü kullandığınızı belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Argus daemon, genellikle GStreamer ile çalışırken önemli bir role sahip. Eğer GStreamer hataları da alıyorsanız, sistem güncellemelerini kontrol edin ve tüm paketlerin düzgün kurulu olduğundan emin olun.
Aynı hatayı ben de aldım ve sorunu GStreamer kurulumunu yeniden yaparak çözdüm. 'sudo apt-get install --reinstall gstreamer*' komutunu kullanabilirsiniz.
Log dosyalarını kontrol ederek hatanın tam olarak nerede oluştuğunu bulabilirsiniz. '/var/log/syslog' veya '/var/log/nvargus-daemon.log' dosyalarını kontrol edin.