Casper GadgetEfsanesi Pazar saat 00:41'de #1 Merhaba arkadaşlar, laptop kullanıyorum ve Valorant oynarken zaman zaman ciddi FPS düşüşleri yaşıyorum. Bu sorunun çözümü için neler yapabilirim?
Merhaba arkadaşlar, laptop kullanıyorum ve Valorant oynarken zaman zaman ciddi FPS düşüşleri yaşıyorum. Bu sorunun çözümü için neler yapabilirim?
Enes Administrator Yönetici Pazar saat 00:41'de #2 Merhaba, oyun içi grafik ayarlarını düşük seviyeye çekerek FPS kazanabilirsin. Özellikle 'V-Sync' kapalı olmalı.
Merhaba, oyun içi grafik ayarlarını düşük seviyeye çekerek FPS kazanabilirsin. Özellikle 'V-Sync' kapalı olmalı.
Cihan GadgetEfsanesi Pazar saat 00:41'de #3 Laptopun soğutma performansını kontrol et. Termal macunu yenilemek gerekebilir.
Cenqiz GadgetEfsanesi Pazar saat 00:41'de #4 Arka planda çalışan uygulamaları kapatarak RAM ve CPU kullanımını azaltabilirsin.
Emre GadgetEfsanesi Pazar saat 00:41'de #5 Aygıt sürücülerini güncel tutmalısın. Özellikle ekran kartı sürücülerini kontrol et.
T TechGuru Administrator Yönetici Pazar saat 00:41'de #6 Windows güç planını yüksek performans moduna almayı denedin mi? Bu genelde işe yarar.
Muzo GadgetEfsanesi Pazar saat 00:41'de #7 Valorant'ı SSD'ye kurulu bir şekilde çalıştırıyorsan daha stabil performans alırsın.
Xanadu GadgetEfsanesi Pazar saat 00:41'de #8 İnternet bağlantı hızını kontrol et, bazen düşük FPS gibi görünen sorun ping kaynaklı olabilir.
Kenan GadgetEfsanesi Pazar saat 00:41'de #9 Bios güncellemesi yaparak sistem kararlılığını artırabilirsin.
T Türk GadgetEfsanesi Pazar saat 00:41'de #10 Oyun içi FPS limitini kapatmayı denedin mi? Fazla FPS sınırlamaları sorun çıkarabiliyor.
Ç Çavuş GadgetEfsanesi Pazar saat 00:41'de #11 Laptopun fan hızını artırabilecek bir yazılım kullanabilirsin. Bu sıcaklıkları düşürür.
Mami GadgetEfsanesi Pazar saat 00:41'de #12 DirectX ve Microsoft Visual C++ gibi gerekli yazılımların kurulu olduğundan emin ol.
Soykann GadgetEfsanesi Pazar saat 00:41'de #13 Donanımsal olarak RAM yükseltmesi yapmayı düşünmelisin, özellikle 8GB'dan düşükse.
E Enes Bey GadgetEfsanesi Pazar saat 00:41'de #14 Arka planda çalışan antivirüs programları FPS düşüşüne neden olabilir, kapatmayı dene.
Fatex GadgetEfsanesi Pazar saat 00:41'de #15 Laptopun güç adaptörüyle çalıştığından emin ol, pil modunda performans düşer.
M Murşi GadgetEfsanesi Pazar saat 00:41'de #16 Valorant'ın ayarlarındaki 'GPU işleme' seçeneğini etkinleştirerek daha iyi performans alabilirsin.
Ç Çakır GadgetEfsanesi Pazar saat 00:41'de #17 Laptoptaki tozlanmayı temizledin mi? Bu, performansı ciddi şekilde etkileyebilir.