MAG Forge M100R Kasaya TUF GAMING B650M-Plus Wi-Fi Anakart Sığar mı?

Emre

GadgetEfsanesi
Merhaba,

MAG Forge M100R kasasına TUF GAMING B650M-Plus Wi-Fi anakartın sığıp sığmayacağı konusunda bilgiye ihtiyacım var. Boyutlar veya diğer uyumluluk kriterleri açısından bir sorun yaşar mıyım? Deneyimi veya bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Çözüm
Merhaba Emre, TUF GAMING B650M-Plus Wi-Fi anakart, mATX (Micro-ATX) form faktöründe bir anakart. MAG Forge M100R kasası, mATX ve ATX anakartları destekleyen bir kasa olduğu için uyumlu. Ancak montaj yaparken kablo yönetimi için yeterli alan olup olmadığını kontrol etmeni öneririm.
Merhaba Emre, TUF GAMING B650M-Plus Wi-Fi anakart, mATX (Micro-ATX) form faktöründe bir anakart. MAG Forge M100R kasası, mATX ve ATX anakartları destekleyen bir kasa olduğu için uyumlu. Ancak montaj yaparken kablo yönetimi için yeterli alan olup olmadığını kontrol etmeni öneririm.

Çözüm
Evet, kesinlikle sığar. Ancak, kasa içerisindeki hava akışı ve kablo düzenlemesine dikkat etmelisin. Özellikle büyük GPU'lar ile birlikte montaj yapıyorsan, biraz sıkışıklık olabilir.

Ben de bu kasayı kullanıyorum ve TUF GAMING serisi anakartlarla sorun yaşamadım. Eğer sıvı soğutma ekleyeceksen, radyatör boyutlarına da dikkat etmelisin. Onun dışında uyumlu olacaktır.

Yeni Konular

Geri