Enes Administrator Yönetici Bugün 03:28 #1 Merhaba, Mercusys MU6H USB Wi-Fi adaptörümü bilgisayarıma taktım ancak cihaz tanınmıyor gibi görünüyor. Aygıt yöneticisinde "USB Yığın Depolama Aygıtı" olarak görünüyor. Sürücüleri kontrol ettim ve güncel gibi görünüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba, Mercusys MU6H USB Wi-Fi adaptörümü bilgisayarıma taktım ancak cihaz tanınmıyor gibi görünüyor. Aygıt yöneticisinde "USB Yığın Depolama Aygıtı" olarak görünüyor. Sürücüleri kontrol ettim ve güncel gibi görünüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Çözüm T T TechGuru Bugün 03:28 Aygıtın doğru sürücüsünü indirdiğinizden emin olun. Mercusys'in resmi web sitesinden modelinize uygun sürücüyü indirin ve yeniden kurmayı deneyin.
Aygıtın doğru sürücüsünü indirdiğinizden emin olun. Mercusys'in resmi web sitesinden modelinize uygun sürücüyü indirin ve yeniden kurmayı deneyin.
T TechGuru Administrator Yönetici Bugün 03:28 #2 Aygıtın doğru sürücüsünü indirdiğinizden emin olun. Mercusys'in resmi web sitesinden modelinize uygun sürücüyü indirin ve yeniden kurmayı deneyin. Oyla 0 Downvote Çözüm
Aygıtın doğru sürücüsünü indirdiğinizden emin olun. Mercusys'in resmi web sitesinden modelinize uygun sürücüyü indirin ve yeniden kurmayı deneyin.
Cenqiz GadgetEfsanesi Bugün 03:28 #3 USB portunuzu değiştirip tekrar deneyin. Mümkünse başka bir bilgisayarda test edin, belki cihazda bir donanım sorunu olabilir. Oyla 0 Downvote
USB portunuzu değiştirip tekrar deneyin. Mümkünse başka bir bilgisayarda test edin, belki cihazda bir donanım sorunu olabilir.
Emre GadgetEfsanesi Bugün 03:28 #4 Bazen Windows sürücüleri otomatik olarak yanlış tanıyabiliyor. Aygıt yöneticisinden "Sürücüyü Güncelleştir" seçeneğini deneyebilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Bazen Windows sürücüleri otomatik olarak yanlış tanıyabiliyor. Aygıt yöneticisinden "Sürücüyü Güncelleştir" seçeneğini deneyebilirsiniz.
Casper GadgetEfsanesi Bugün 03:28 #5 Sorununuz BIOS'tan kaynaklanıyor olabilir. BIOS ayarlarından USB Legacy Support'u kontrol edin ve aktif hale getirin. Oyla 0 Downvote
Sorununuz BIOS'tan kaynaklanıyor olabilir. BIOS ayarlarından USB Legacy Support'u kontrol edin ve aktif hale getirin.
Muzo GadgetEfsanesi Bugün 03:28 #6 Bir USB 3.0 portu yerine USB 2.0 portuna takarak deneyin. Bazı cihazlar eski portlarla daha uyumlu çalışabiliyor. Oyla 0 Downvote
Bir USB 3.0 portu yerine USB 2.0 portuna takarak deneyin. Bazı cihazlar eski portlarla daha uyumlu çalışabiliyor.