Oppo A74 telefonumda sistemin 117 GB depolama alanı kullandığını fark ettim. Bu durum normal mi? Eğer değilse, bu sorunu çözmek için ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben de benzer bir sorun yaşadım. Oppo servis merkezine danıştım ve bir yazılım sıfırlamasıyla çözüldü. Kesinlikle teknik servisten yardım almanı öneririm.
Ben de benzer bir sorun yaşadım. Oppo servis merkezine danıştım ve bir yazılım sıfırlamasıyla çözüldü. Kesinlikle teknik servisten yardım almanı öneririm.
Eğer yedeklemeye karşı bir hassasiyetin yoksa, kesin çözüm fabrika ayarlarına döndürmek olur. Ancak bunu yapmadan önce, sorunun güncellemelerle çözülüp çözülmediğini kontrol et.
Ben bir Oppo kullanıcısı olarak, sistemin bu kadar yer kaplamaması gerektiğini düşünüyorum. Belki de başka uygulamalar da 'sistem' altında birikmiş olabilir.
Telefonun yavaşlama veya donma sorunları da yaşıyor musun? Eğer öyleyse, bu sorun gerçekten yazılımsal olabilir ve fabrika ayarlarına dönmek şart olabilir.
Bazı durumlarda sistem depolamasının yüksek görünmesi, aslında büyük boyutlu uygulamaların yanlış kategorize edilmesinden kaynaklanır. İyi bir dosya yöneticisi uygulaması indirerek detaylı kontrol yap.