Merhaba, PS4 cihazımı uzun süre kullanmadım ve tekrar açtığımda televizyona görüntü vermediğini fark ettim. Cihaz çalışıyor, ışıkları yanıyor ancak ekran tamamen siyah. HDMI kablosunu değiştirdim ve farklı televizyonlarda denedim, yine de sonuç alamadım. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
PS4'ünüzün güvenli modda çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Konsolu kapatıp güç düğmesine 7 saniye kadar basılı tutun, ardından çıkan seçeneklerden çözünürlük ayarlarını sıfırlamayı deneyin.
Merhaba, bu sorun genellikle HDMI portunun arızalı olmasından kaynaklanır. HDMI portunu inceleyip herhangi bir eğilme ya da hasar olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Gerekirse bir teknik servise danışabilirsiniz.
PS4'ünüzün güvenli modda çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Konsolu kapatıp güç düğmesine 7 saniye kadar basılı tutun, ardından çıkan seçeneklerden çözünürlük ayarlarını sıfırlamayı deneyin.
Sorun yazılımsal da olabilir. Sistem yazılımını güncellemeyi deneyin. Bir USB cihazına güncel yazılımı indirip PS4'ünüzü kurulum modunda başlatabilirsiniz.