Emre GadgetEfsanesi Dün 23:17 da #1 Merhaba, sistemimde R5 2600 işlemcisi varken R5 5600'e yükseltme yaptım fakat sistem açılıyor gibi görünse de ekran kartına görüntü aktarımı olmuyor. Anakartım B450 çipsetli. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba, sistemimde R5 2600 işlemcisi varken R5 5600'e yükseltme yaptım fakat sistem açılıyor gibi görünse de ekran kartına görüntü aktarımı olmuyor. Anakartım B450 çipsetli. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Çözüm Cihan Dün 23:17 da Merhaba, B450 anakartınızda BIOS güncellemesi yapmanız gerekebilir. R5 5600 işlemcisi için uyumlu BIOS sürümünü üreticinin web sitesinden indirip güncelleyebilirsiniz.
Merhaba, B450 anakartınızda BIOS güncellemesi yapmanız gerekebilir. R5 5600 işlemcisi için uyumlu BIOS sürümünü üreticinin web sitesinden indirip güncelleyebilirsiniz.
Cihan GadgetEfsanesi Dün 23:17 da #2 Merhaba, B450 anakartınızda BIOS güncellemesi yapmanız gerekebilir. R5 5600 işlemcisi için uyumlu BIOS sürümünü üreticinin web sitesinden indirip güncelleyebilirsiniz. Oyla 0 Downvote Çözüm
Merhaba, B450 anakartınızda BIOS güncellemesi yapmanız gerekebilir. R5 5600 işlemcisi için uyumlu BIOS sürümünü üreticinin web sitesinden indirip güncelleyebilirsiniz.
T TechGuru Administrator Yönetici Dün 23:17 da #3 Aynı sorunu yaşadım, anakartınıza eski işlemciyi takarak BIOS güncellemesi yapmayı deneyin. Güncellemeden sonra R5 5600 ile çalışması gerekiyor. Oyla 0 Downvote
Aynı sorunu yaşadım, anakartınıza eski işlemciyi takarak BIOS güncellemesi yapmayı deneyin. Güncellemeden sonra R5 5600 ile çalışması gerekiyor.
Enes Administrator Yönetici Dün 23:17 da #4 Kullandığınız ekran kartını kontrol ettiniz mi? Sorun anakarttan değilse ekran kartı kaynaklı bir problem olabilir. Oyla 0 Downvote
Kullandığınız ekran kartını kontrol ettiniz mi? Sorun anakarttan değilse ekran kartı kaynaklı bir problem olabilir.
Muzo GadgetEfsanesi Dün 23:17 da #5 Anakartınızın R5 5600 için desteklediği minimum BIOS sürümünü kontrol edip güncel olup olmadığını doğrulayın. Oyla 0 Downvote
Anakartınızın R5 5600 için desteklediği minimum BIOS sürümünü kontrol edip güncel olup olmadığını doğrulayın.
Ç Çavuş GadgetEfsanesi Dün 23:17 da #6 Eğer BIOS güncellemesi yaptıysanız ama hala görüntü gelmiyorsa, CMOS sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Oyla 0 Downvote