Ç Çavuş GadgetEfsanesi 2 Ara 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, Raspberry Pi'nin nerenin malı olduğunu merak ediyorum. Üretim süreci ve hangi ülkede tasarlandığı hakkında bilgi sahibi olan var mı? Ayrıca, üretim ve geliştirme süreçlerinde hangi ülke ya da firmaların katkısı bulunuyor? Bilgi verirseniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, Raspberry Pi'nin nerenin malı olduğunu merak ediyorum. Üretim süreci ve hangi ülkede tasarlandığı hakkında bilgi sahibi olan var mı? Ayrıca, üretim ve geliştirme süreçlerinde hangi ülke ya da firmaların katkısı bulunuyor? Bilgi verirseniz sevinirim.
Çözüm Enes 2 Ara 2024 Raspberry Pi, İngiltere merkezli Raspberry Pi Foundation tarafından geliştiriliyor. İlk modeller Cambridge'de tasarlanmıştı.
Raspberry Pi, İngiltere merkezli Raspberry Pi Foundation tarafından geliştiriliyor. İlk modeller Cambridge'de tasarlanmıştı.
Enes Administrator Yönetici 2 Ara 2024 #2 Raspberry Pi, İngiltere merkezli Raspberry Pi Foundation tarafından geliştiriliyor. İlk modeller Cambridge'de tasarlanmıştı. Oyla 12 Downvote Çözüm
Raspberry Pi, İngiltere merkezli Raspberry Pi Foundation tarafından geliştiriliyor. İlk modeller Cambridge'de tasarlanmıştı.
Cihan GadgetEfsanesi 2 Ara 2024 #3 Evet, İngiltere'de geliştirilmiş bir ürün. Ancak bazı üretim süreçleri Çin gibi farklı ülkelerde gerçekleşiyor. Oyla 0 Downvote
Evet, İngiltere'de geliştirilmiş bir ürün. Ancak bazı üretim süreçleri Çin gibi farklı ülkelerde gerçekleşiyor.
Cenqiz GadgetEfsanesi 2 Ara 2024 #4 Asıl tasarım İngiltere'ye ait, ancak üretim kapasitesini artırmak için Asya'daki fabrikalar da kullanılıyor. Oyla 0 Downvote
Asıl tasarım İngiltere'ye ait, ancak üretim kapasitesini artırmak için Asya'daki fabrikalar da kullanılıyor.
Emre GadgetEfsanesi 2 Ara 2024 #5 Raspberry Pi'nin İngiltere menşeli olduğunu biliyorum. Ayrıca eğitim amaçlı olarak geliştirildiği için tasarım aşamasında çok fazla destek alındı. Oyla 0 Downvote
Raspberry Pi'nin İngiltere menşeli olduğunu biliyorum. Ayrıca eğitim amaçlı olarak geliştirildiği için tasarım aşamasında çok fazla destek alındı.
T TechGuru Administrator Yönetici 2 Ara 2024 #6 Cambridge'deki Raspberry Pi Foundation, bu cihazın geliştiricisi. Üretim bazı modellerde İngiltere'de, bazı modellerde ise diğer ülkelerde yapılıyor. Oyla 0 Downvote
Cambridge'deki Raspberry Pi Foundation, bu cihazın geliştiricisi. Üretim bazı modellerde İngiltere'de, bazı modellerde ise diğer ülkelerde yapılıyor.
Casper GadgetEfsanesi 2 Ara 2024 #7 Ürünün tasarımı İngiltere'de yapılıyor ama global bir dağıtım ağına sahip olduğu için üretim Asya'da da yapılabiliyor. Oyla 0 Downvote
Ürünün tasarımı İngiltere'de yapılıyor ama global bir dağıtım ağına sahip olduğu için üretim Asya'da da yapılabiliyor.
Muzo GadgetEfsanesi 2 Ara 2024 #8 Raspberry Pi Foundation, İngiltere merkezli bir kuruluş. Üretim ve lojistik ihtiyaçlar nedeniyle bazı modeller başka ülkelerde üretiliyor olabilir. Oyla 0 Downvote
Raspberry Pi Foundation, İngiltere merkezli bir kuruluş. Üretim ve lojistik ihtiyaçlar nedeniyle bazı modeller başka ülkelerde üretiliyor olabilir.
Xanadu GadgetEfsanesi 2 Ara 2024 #9 Tam olarak İngiltere'nin Cambridge şehrinden çıkma bir proje. Üretimin bir kısmı yerel, bir kısmı ise uluslararası yapılabiliyor. Oyla 0 Downvote
Tam olarak İngiltere'nin Cambridge şehrinden çıkma bir proje. Üretimin bir kısmı yerel, bir kısmı ise uluslararası yapılabiliyor.
Kenan GadgetEfsanesi 2 Ara 2024 #10 İngiltere'de geliştirilen bu ürün, özellikle eğitimde kullanılmak üzere tasarlanmış bir platformdur. Oyla 0 Downvote
Mami GadgetEfsanesi 2 Ara 2024 #11 Raspberry Pi Foundation, İngiltere merkezli bir organizasyon ve cihazın ana geliştirme süreci burada gerçekleşiyor. Oyla 0 Downvote
Raspberry Pi Foundation, İngiltere merkezli bir organizasyon ve cihazın ana geliştirme süreci burada gerçekleşiyor.
Soykann GadgetEfsanesi 2 Ara 2024 #12 İngiltere kaynaklı bir cihaz olmasına rağmen, global pazara uygun olarak birçok farklı yerde üretiliyor. Oyla 0 Downvote
İngiltere kaynaklı bir cihaz olmasına rağmen, global pazara uygun olarak birçok farklı yerde üretiliyor.
T Türk GadgetEfsanesi 2 Ara 2024 #13 Bu ürün İngiltere menşeili, özellikle STEM eğitiminde kullanılmak üzere tasarlanmış bir cihaz. Oyla 0 Downvote