Red Dead Redemption 2 oyununu başlatırken 'Activation Required' hatası alıyorum. İnternet bağlantım olmasına rağmen bu sorunla karşılaşıyorum ve oyunu açamıyorum. Bu problemi nasıl çözebilirim?
Bazı durumlarda oyun dosyalarında bozulma yaşanabiliyor. Oyunun yüklü olduğu klasörü Rockstar Games Launcher üzerinden doğrulatabilirsiniz. Launcher'da oyunu seçin, ayarlar kısmından 'Verify Integrity' seçeneğini tıklayın.
Bu hata genellikle oyun lisansının doğrulanamadığını gösterir. Öncelikle internet bağlantınızı kontrol edin. Eğer internet bağlantınız stabil değilse, bu tür hatalar alabilirsiniz.
Rockstar Games Launcher'ı yeniden başlatmayı deneyin. Ayrıca, güncel bir versiyon kullandığınızdan emin olun. Launcher güncel değilse, bu tür sorunlar yaşanabiliyor.
Eğer oyunu offline modda oynuyorsanız, offline modun düzgün çalışabilmesi için en az bir kez oyunu online modda başlatmış olmanız gerekiyor. Bunun için oyunu internet bağlantınız açıkken açmayı deneyin.
Bazı durumlarda oyun dosyalarında bozulma yaşanabiliyor. Oyunun yüklü olduğu klasörü Rockstar Games Launcher üzerinden doğrulatabilirsiniz. Launcher'da oyunu seçin, ayarlar kısmından 'Verify Integrity' seçeneğini tıklayın.
Antivirüs veya güvenlik yazılımlarınızın oyunu veya Rockstar Games Launcher'ı engellemediğinden emin olun. Gerekirse bir istisna ekleyin ya da geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.
Eğer tüm yöntemleri denediyseniz ve sorun devam ediyorsa, Rockstar Games'in destek birimine ulaşmanızı öneririm. Oyunun lisansıyla ilgili bir problem olabilir.