Emre GadgetEfsanesi Dün 22:15 da #1 Laptop ekranında renkler neden bozulur? Bu sorunun çözümü için neler yapılabilir?
Çözüm T T Türk Dün 22:15 da Renk sorunlarının çoğu sürücü kaynaklı oluyor. Sürücüyü tamamen kaldırıp yeniden kurmayı deneyin. Daha önce bu yöntemle aynı sorunu çözmüştüm.
Renk sorunlarının çoğu sürücü kaynaklı oluyor. Sürücüyü tamamen kaldırıp yeniden kurmayı deneyin. Daha önce bu yöntemle aynı sorunu çözmüştüm.
Xanadu GadgetEfsanesi Dün 22:15 da #2 Ekran kartı sürücüsünü güncelleyin. Sorun yazılımsal olabilir, sürücü eskiyse bu tip hatalar meydana gelir. Oyla 0 Downvote
Ekran kartı sürücüsünü güncelleyin. Sorun yazılımsal olabilir, sürücü eskiyse bu tip hatalar meydana gelir.
Cihan GadgetEfsanesi Dün 22:15 da #3 Harici bir monitör bağlayarak renklerin düzgün görünüp görünmediğini kontrol edin. Böylece sorun ekran mı yoksa ekran kartında mı, anlayabilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Harici bir monitör bağlayarak renklerin düzgün görünüp görünmediğini kontrol edin. Böylece sorun ekran mı yoksa ekran kartında mı, anlayabilirsiniz.
Casper GadgetEfsanesi Dün 22:15 da #4 Windows'un renk kalibrasyon aracını kullanmayı deneyin. Bazen renk profilleri bozulabiliyor. Oyla 0 Downvote
Mami GadgetEfsanesi Dün 22:15 da #5 Eğer donanım kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorsanız, bir teknisyene danışarak iç bağlantıları kontrol ettirebilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Eğer donanım kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorsanız, bir teknisyene danışarak iç bağlantıları kontrol ettirebilirsiniz.
T Türk GadgetEfsanesi Dün 22:15 da #6 Renk sorunlarının çoğu sürücü kaynaklı oluyor. Sürücüyü tamamen kaldırıp yeniden kurmayı deneyin. Daha önce bu yöntemle aynı sorunu çözmüştüm. Oyla 12 Downvote Çözüm
Renk sorunlarının çoğu sürücü kaynaklı oluyor. Sürücüyü tamamen kaldırıp yeniden kurmayı deneyin. Daha önce bu yöntemle aynı sorunu çözmüştüm.
Muzo GadgetEfsanesi Dün 22:15 da #7 Sürücüyü temiz kurulum yapmanız önemli. Bunu yaptıktan sonra genellikle sorun çözülüyor. Oyla 0 Downvote
Ç Çavuş GadgetEfsanesi Dün 22:15 da #8 Harici monitörde test ederek donanım mı yazılım mı, bunu anlamak çok önemli. İlk adım bu olmalı. Oyla 0 Downvote
Soykann GadgetEfsanesi Dün 22:15 da #9 Renk ayarlarını varsayılan profillere döndürmek genelde işe yarar. Özellikle yanlışlıkla değiştirildiyse sorun hemen çözülür. Oyla 0 Downvote
Renk ayarlarını varsayılan profillere döndürmek genelde işe yarar. Özellikle yanlışlıkla değiştirildiyse sorun hemen çözülür.
Kenan GadgetEfsanesi Dün 22:15 da #10 Eğer yakın zamanda bir Windows güncellemesi yaptıysanız, bu güncellemenin grafik ayarlarını bozup bozmadığını kontrol edin. Oyla 0 Downvote
Eğer yakın zamanda bir Windows güncellemesi yaptıysanız, bu güncellemenin grafik ayarlarını bozup bozmadığını kontrol edin.
Enes Administrator Yönetici Dün 22:15 da #11 Bazı kullanıcılar BIOS güncellemesinin de faydalı olduğunu söylüyor. Ama bunu yaparken dikkatli olun, risklidir. Oyla 0 Downvote
Bazı kullanıcılar BIOS güncellemesinin de faydalı olduğunu söylüyor. Ama bunu yaparken dikkatli olun, risklidir.
Cenqiz GadgetEfsanesi Dün 22:15 da #12 Laptop çok hareket ettiriliyorsa, bağlantı kabloları gevşemiş olabilir. Teknik servisten kontrol ettirin. Oyla 0 Downvote
Laptop çok hareket ettiriliyorsa, bağlantı kabloları gevşemiş olabilir. Teknik servisten kontrol ettirin.
T TechGuru Administrator Yönetici Dün 22:15 da #13 İlk iş sürücüleri güncellemek olmalı. Grafik sürücülerini kontrol ettiniz mi? Genelde bu sorunları çözer. Oyla 0 Downvote
İlk iş sürücüleri güncellemek olmalı. Grafik sürücülerini kontrol ettiniz mi? Genelde bu sorunları çözer.