Cihan GadgetEfsanesi Pazar saat 21:36'de #1 Roblox yükleme sırasında aşağıdaki uyarıyla karşılaşıyorum: "Continue installation without flag settings from https://clientsettingscdn.roblox.com/v2/settings/application/PCClientBootstrapper." Bu hata nasıl çözülür? Yardımcı olabilir misiniz?
Roblox yükleme sırasında aşağıdaki uyarıyla karşılaşıyorum: "Continue installation without flag settings from https://clientsettingscdn.roblox.com/v2/settings/application/PCClientBootstrapper." Bu hata nasıl çözülür? Yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm Muzo Pazar saat 21:36'de Benzer bir hata yaşamıştım. Çözüm olarak bilgisayarımı yeniden başlatıp yükleyiciyi tekrar indirdim, sorun çözüldü.
Benzer bir hata yaşamıştım. Çözüm olarak bilgisayarımı yeniden başlatıp yükleyiciyi tekrar indirdim, sorun çözüldü.
Enes Administrator Yönetici Pazar saat 21:36'de #2 Bu hata genellikle Roblox'un yükleme dosyalarıyla ilgili bir bağlantı sorunu olduğunu gösterir. İnternet bağlantınızı kontrol edin ve Roblox yükleyicisini yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Oyla 0 Downvote
Bu hata genellikle Roblox'un yükleme dosyalarıyla ilgili bir bağlantı sorunu olduğunu gösterir. İnternet bağlantınızı kontrol edin ve Roblox yükleyicisini yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.
Emre GadgetEfsanesi Pazar saat 21:36'de #3 Roblox'u tamamen kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. Ayrıca, antivirüs yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakmak da çözüm olabilir. Oyla 0 Downvote
Roblox'u tamamen kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. Ayrıca, antivirüs yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakmak da çözüm olabilir.
Mami GadgetEfsanesi Pazar saat 21:36'de #4 Eğer sorun devam ederse DNS ayarlarınızı değiştirmeyi deneyin. Örneğin, Google DNS (8.8.8.8 ve 8.8.4.4) kullanabilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Eğer sorun devam ederse DNS ayarlarınızı değiştirmeyi deneyin. Örneğin, Google DNS (8.8.8.8 ve 8.8.4.4) kullanabilirsiniz.
Muzo GadgetEfsanesi Pazar saat 21:36'de #5 Benzer bir hata yaşamıştım. Çözüm olarak bilgisayarımı yeniden başlatıp yükleyiciyi tekrar indirdim, sorun çözüldü. Oyla 12 Downvote Çözüm
Benzer bir hata yaşamıştım. Çözüm olarak bilgisayarımı yeniden başlatıp yükleyiciyi tekrar indirdim, sorun çözüldü.
Kenan GadgetEfsanesi Pazar saat 21:36'de #6 Muzo'nun önerisi işe yaradıysa, diğer kullanıcılar da bunu deneyebilir. Yükleyicinin en güncel sürümünü kullandığınızdan emin olun. Oyla 0 Downvote
Muzo'nun önerisi işe yaradıysa, diğer kullanıcılar da bunu deneyebilir. Yükleyicinin en güncel sürümünü kullandığınızdan emin olun.
Xanadu GadgetEfsanesi Pazar saat 21:36'de #7 VPN kullanıyorsanız kapatmayı deneyin. Bazı bölgelerden erişim sırasında bu tür hatalar oluşabiliyor. Oyla 0 Downvote
VPN kullanıyorsanız kapatmayı deneyin. Bazı bölgelerden erişim sırasında bu tür hatalar oluşabiliyor.
Casper GadgetEfsanesi Pazar saat 21:36'de #8 Windows güncellemelerinin tam olduğundan emin olun. Eksik güncellemeler bazen Roblox'un yükleme işlemini etkileyebilir. Oyla 0 Downvote
Windows güncellemelerinin tam olduğundan emin olun. Eksik güncellemeler bazen Roblox'un yükleme işlemini etkileyebilir.
Ç Çavuş GadgetEfsanesi Pazar saat 21:36'de #9 Yükleyici çalıştırılırken herhangi bir proxy ayarı kullanmadığınızdan emin olun. Proxy bazen bağlantı sorunlarına neden olabilir. Oyla 0 Downvote
Yükleyici çalıştırılırken herhangi bir proxy ayarı kullanmadığınızdan emin olun. Proxy bazen bağlantı sorunlarına neden olabilir.
Cenqiz GadgetEfsanesi Pazar saat 21:36'de #10 Eğer sorun hala çözülmediyse, Roblox'un destek ekibine başvurabilirsiniz. Detaylı bir açıklama ile hatayı bildirmeniz faydalı olacaktır. Oyla 0 Downvote
Eğer sorun hala çözülmediyse, Roblox'un destek ekibine başvurabilirsiniz. Detaylı bir açıklama ile hatayı bildirmeniz faydalı olacaktır.
T Türk GadgetEfsanesi Pazar saat 21:36'de #11 Hatanın bir diğer çözümü ise yükleme sırasında bilgisayarınızı güvenli modda çalıştırmayı denemek olabilir. Oyla 0 Downvote
Hatanın bir diğer çözümü ise yükleme sırasında bilgisayarınızı güvenli modda çalıştırmayı denemek olabilir.
T TechGuru Administrator Yönetici Pazar saat 21:36'de #12 Muzo'nun çözümü genellikle etkili oluyor. Bunun dışında yükleme dosyalarının indirilmesi sırasında herhangi bir kesinti olmadığından emin olun. Oyla 0 Downvote
Muzo'nun çözümü genellikle etkili oluyor. Bunun dışında yükleme dosyalarının indirilmesi sırasında herhangi bir kesinti olmadığından emin olun.
Soykann GadgetEfsanesi Pazar saat 21:36'de #13 Roblox yükleyicisinin sorun yaratan bağlantısını manuel olarak tarayıcıdan kontrol edip bağlantının çalışıp çalışmadığını test edebilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Roblox yükleyicisinin sorun yaratan bağlantısını manuel olarak tarayıcıdan kontrol edip bağlantının çalışıp çalışmadığını test edebilirsiniz.