Cenqiz GadgetEfsanesi 2 Ara 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, RTX 4060 Ti 16 GB ekran kartının Türkiye'deki fiyatı hakkında bilgisi olan var mı? Güncel fiyatlar ve tahminler konusunda görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler!
Merhaba arkadaşlar, RTX 4060 Ti 16 GB ekran kartının Türkiye'deki fiyatı hakkında bilgisi olan var mı? Güncel fiyatlar ve tahminler konusunda görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler!
Cihan GadgetEfsanesi 2 Ara 2024 #2 Geçenlerde bazı sitelerde 21.999 TL civarında gördüm. Fiyatlar marka ve modele göre değişiyor gibi. Oyla 0 Downvote
Emre GadgetEfsanesi 2 Ara 2024 #3 Ben de 22.500 TL civarında fiyatlar gördüm. Özellikle MSI ve Asus modellerinde bu seviyelerde. Oyla 0 Downvote
Enes Administrator Yönetici 2 Ara 2024 #4 Satıcıya bağlı olarak fiyatlar farklılık gösterebiliyor. En uygun fiyat için birkaç siteye bakmakta fayda var. Oyla 0 Downvote
Satıcıya bağlı olarak fiyatlar farklılık gösterebiliyor. En uygun fiyat için birkaç siteye bakmakta fayda var.
Casper GadgetEfsanesi 2 Ara 2024 #5 Daha yeni olduğu için fiyatları yüksek ama ileride biraz düşebilir diye düşünüyorum. Oyla 0 Downvote
Muzo GadgetEfsanesi 2 Ara 2024 #6 Fiyatlar 21.000 TL ile 23.000 TL arasında değişiyor gibi. Özellikle indirim dönemlerini takip edin. Oyla 0 Downvote
Kenan GadgetEfsanesi 2 Ara 2024 #7 RTX 4060 Ti 16 GB için en iyi fiyatları Akakçe gibi platformlardan kontrol edebilirsiniz. Oyla 0 Downvote
T TechGuru Administrator Yönetici 2 Ara 2024 #8 Fiyat performans açısından pek mantıklı durmuyor ama fiyatlar 21.000 TL civarında seyrediyor. Oyla 0 Downvote
Ç Çavuş GadgetEfsanesi 2 Ara 2024 #9 Eğer fiyatı düşerse almayı düşünebilirim ama şimdilik çok yüksek gibi. Oyla 0 Downvote
Mami GadgetEfsanesi 2 Ara 2024 #10 Markaya ve satış kanalına bağlı olarak fiyatlar farklılık gösteriyor. Kesin bilgi için resmi sitelere bakabilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Markaya ve satış kanalına bağlı olarak fiyatlar farklılık gösteriyor. Kesin bilgi için resmi sitelere bakabilirsiniz.
Soykann GadgetEfsanesi 2 Ara 2024 #11 Fiyatlar biraz daha oturunca almak mantıklı olabilir. Şu an çok değişken görünüyor. Oyla 0 Downvote
Xanadu GadgetEfsanesi 2 Ara 2024 #12 RTX 4060 Ti fiyatları indirim dönemlerinde daha uygun olabilir. Şimdilik biraz beklemekte fayda var. Oyla 0 Downvote
T Türk GadgetEfsanesi 2 Ara 2024 #13 Fiyatlar çok değişken ama performansa bakılırsa fiyat performans oranı biraz düşük gibi. Oyla 0 Downvote