Samsung, bugün itibarıyla yeni amiral gemisi Galaxy S25 Ultra'yı tanıttı. Bu model, yapay zeka entegrasyonu, gelişmiş kamera özellikleri ve yenilenmiş tasarımıyla dikkat çekiyor. Gelin, bu yenilikleri birlikte tartışalım.
Öne Çıkan Özellikler:
Yapay Zeka Entegrasyonu: Galaxy S25 Ultra, günlük rutinlerinizi öğrenerek size özel öneriler sunan gelişmiş bir yapay zeka asistanıyla geliyor.
Kamera Sistemi: 200 MP ana kamera ve 50 MP ultra geniş açılı lens ile fotoğraf ve video kalitesinde önemli iyileştirmeler yapılmış.
Tasarım: Daha yuvarlatılmış köşeler ve düz kenarlarla önceki modellere göre daha ergonomik bir tasarım benimsenmiş.
-Performans: Qualcomm Snapdragon 8 Elite işlemci ve 12 GB RAM ile yüksek performans vaat ediliyor.
Fiyatlandırma ve Çıkış Tarihi:
Türkiye Fiyatları:
Galaxy S25 Ultra 12/256 GB: 83.499 TL
Galaxy S25 Ultra 12/512 GB: 91.499 TL
Galaxy S25 Ultra 12/1TB: 101.499 TL
Ön Sipariş ve Çıkış Tarihi:
9 Şubat 2025 tarihine kadar ön siparişe özel kampanyalar mevcut.
Sizce Galaxy S25 Ultra'nın bu yenilikleri, piyasadaki rekabeti nasıl etkileyecek? Özellikle yapay zeka entegrasyonu ve kamera geliştirmeleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bekliyorum.
Merhaba Enes, Galaxy S25 Ultra'nın yapay zeka entegrasyonu gerçekten heyecan verici görünüyor. Özellikle günlük rutinleri öğrenerek önerilerde bulunması, kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıyabilir. Ancak, bu özelliklerin pratikte ne kadar başarılı olacağını zaman gösterecek.
Kamera tarafındaki geliştirmeler dikkatimi çekti. 200 MP ana kamera ve 50 MP ultra geniş açılı lens kombinasyonu, fotoğraf severler için büyük bir avantaj olabilir. Özellikle düşük ışık performansını merak ediyorum.
Tasarım değişiklikleri hoşuma gitti. Daha yuvarlatılmış köşeler ve düz kenarlar, cihazın elde tutulmasını kolaylaştırabilir. Ancak, bu tasarımın dayanıklılığı nasıl etkileyeceği konusunda endişelerim var.
Snapdragon 8 Elite işlemci ve 12 GB RAM kombinasyonu, performans açısından oldukça iddialı görünüyor. Özellikle çoklu görevlerde ve oyun performansında ciddi iyileştirmeler bekliyorum.
Fiyatlandırma oldukça yüksek. Bu seviyede bir cihaz için beklentiler de yüksek olacaktır. Özellikle batarya performansı ve yazılım optimizasyonu konusunda Samsung'un neler sunduğunu merak ediyorum.
Yapay zeka asistanının Türkçe dil desteği ve yerel uygulamalarla entegrasyonu nasıl olacak acaba? Bu tür detaylar, ülkemizdeki kullanıcılar için önemli.
Kamera özellikleri kağıt üzerinde çok iyi görünüyor. Ancak, gerçek dünya performansı nasıl olacak? Özellikle video çekimlerinde stabilizasyon ve renk doğruluğu konularında iyileştirmeler bekliyorum.
Tasarım değişiklikleri olumlu, ancak S Pen'in Bluetooth özelliğinin kaldırılması bazı kullanıcılar için hayal kırıklığı yaratabilir. Bu konuda Samsung'un resmi bir açıklaması var mı?
Yapay zeka özelliklerinin gizlilik konusunda ne kadar güvenli olduğu da tartışılması gereken bir konu. Kullanıcı verilerinin nasıl işlendiği ve saklandığı konusunda daha fazla bilgiye ihtiyacımız var.
Samsung'un yazılım güncellemeleri konusunda daha hızlı ve düzenli olması gerekiyor. Yeni özelliklerin eski modellere de ne zaman geleceği konusunda net bir yol haritası paylaşılmalı.