Merhaba arkadaşlar, Valorant'ı açmaya çalışırken "Your account does not meet the following requirements in order to play: Secure boot enabled, HVCI enabled" şeklinde bir hata alıyorum. Secure Boot'u BIOS üzerinden etkinleştirmeye çalıştım ancak yine de sorun çözülmedi. Bu konuda ne yapmam gerektiğiyle ilgili önerileriniz var mı?
Merhaba, öncelikle Secure Boot'u etkinleştirdiğinizden emin olun. BIOS'ta Secure Boot ayarını aktif hale getirdikten sonra, Windows'un UEFI modunda kurulu olması gerektiğini kontrol edin. Eğer UEFI yerine Legacy modda kurulum yaptıysanız, Secure Boot çalışmayabilir.
Merhaba, öncelikle Secure Boot'u etkinleştirdiğinizden emin olun. BIOS'ta Secure Boot ayarını aktif hale getirdikten sonra, Windows'un UEFI modunda kurulu olması gerektiğini kontrol edin. Eğer UEFI yerine Legacy modda kurulum yaptıysanız, Secure Boot çalışmayabilir.
Aynı sorunu yaşamıştım. BIOS'ta Secure Boot'u aktif ettikten sonra TPM 2.0'ı da etkinleştirdiğinizden emin olun. Ayrıca, Windows güncellemelerini kontrol etmeyi unutmayın.
Windows'ta HVCI'yi açmak için Denetim Masası > Sistem ve Güvenlik > Windows Güvenliği > Cihaz Güvenliği kısmına giderek "Çekirdek Yalıtımı" ayarlarını kontrol edebilirsiniz.