Emre GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #1 Snopy SG-103 gamepad'imi bilgisayara bağladım ancak çalışmıyor. Windows cihazım gamepadi algılamıyor gibi görünüyor. Sürücüleri kontrol ettim ve cihaz yöneticisinde sorun görünmüyor. Başka neler yapabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
Snopy SG-103 gamepad'imi bilgisayara bağladım ancak çalışmıyor. Windows cihazım gamepadi algılamıyor gibi görünüyor. Sürücüleri kontrol ettim ve cihaz yöneticisinde sorun görünmüyor. Başka neler yapabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm Cenqiz 30 Kas 2024 Windows'ta "Cihaz ve Yazıcılar" bölümünden cihazı kaldırıp yeniden eklemeyi deneyebilirsiniz. Bazen bu adım işe yarar.
Windows'ta "Cihaz ve Yazıcılar" bölümünden cihazı kaldırıp yeniden eklemeyi deneyebilirsiniz. Bazen bu adım işe yarar.
Enes Administrator Yönetici 30 Kas 2024 #2 Benzer bir sorun yaşadım. USB portunu değiştirmeyi deneyin. Bazen portlar yeterli güç sağlayamayabiliyor. Oyla 0 Downvote
Benzer bir sorun yaşadım. USB portunu değiştirmeyi deneyin. Bazen portlar yeterli güç sağlayamayabiliyor.
Cihan GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #3 Gamepad'inizi başka bir cihazda test ettiniz mi? Sorunun cihazdan mı yoksa gamepad'den mi kaynaklandığını anlamak için bu iyi bir yöntem. Oyla 0 Downvote
Gamepad'inizi başka bir cihazda test ettiniz mi? Sorunun cihazdan mı yoksa gamepad'den mi kaynaklandığını anlamak için bu iyi bir yöntem.
Cenqiz GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #4 Windows'ta "Cihaz ve Yazıcılar" bölümünden cihazı kaldırıp yeniden eklemeyi deneyebilirsiniz. Bazen bu adım işe yarar. Oyla 12 Downvote Çözüm
Windows'ta "Cihaz ve Yazıcılar" bölümünden cihazı kaldırıp yeniden eklemeyi deneyebilirsiniz. Bazen bu adım işe yarar.
Kenan GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #5 Cenqiz'in önerisi doğru, genelde bu tarz sorunlar "Cihaz ve Yazıcılar" kısmından kaldırma ile çözülüyor. Oyla 0 Downvote
Cenqiz'in önerisi doğru, genelde bu tarz sorunlar "Cihaz ve Yazıcılar" kısmından kaldırma ile çözülüyor.
T Türk GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #6 Windows güncellemelerini kontrol ettiniz mi? Eski bir Windows sürümü kullanıyorsanız uyumluluk sorunları yaşanabilir. Oyla 0 Downvote
Windows güncellemelerini kontrol ettiniz mi? Eski bir Windows sürümü kullanıyorsanız uyumluluk sorunları yaşanabilir.
Ç Çavuş GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #7 Gamepad'inizin kablosunda bir hasar olmadığından emin olun. Fiziksel bir sorun varsa onarım gerekebilir. Oyla 0 Downvote
Gamepad'inizin kablosunda bir hasar olmadığından emin olun. Fiziksel bir sorun varsa onarım gerekebilir.
Mami GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #8 Windows'ta "Aygıt Yöneticisi"ni açıp, bağlı cihazları kontrol ettiniz mi? Belki eksik bir sürücü vardır. Oyla 0 Downvote
Windows'ta "Aygıt Yöneticisi"ni açıp, bağlı cihazları kontrol ettiniz mi? Belki eksik bir sürücü vardır.
Soykann GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #9 Başka bir USB kablo kullanarak test ettiniz mi? Bazen kablo arızaları bu tür problemlere yol açabiliyor. Oyla 0 Downvote
Başka bir USB kablo kullanarak test ettiniz mi? Bazen kablo arızaları bu tür problemlere yol açabiliyor.
T TechGuru Administrator Yönetici 30 Kas 2024 #10 Eğer Snopy SG-103 için özel bir yazılım varsa, onu yükleyip deneyebilirsiniz. Bazen cihazlar için özel yazılımlar gerekli olabiliyor. Oyla 0 Downvote
Eğer Snopy SG-103 için özel bir yazılım varsa, onu yükleyip deneyebilirsiniz. Bazen cihazlar için özel yazılımlar gerekli olabiliyor.
Muzo GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #11 Steam veya başka bir oyun platformu kullanıyorsanız, oradaki denetleyici ayarlarını kontrol edin. Oyun platformları bazen cihazı algılamaz. Oyla 0 Downvote
Steam veya başka bir oyun platformu kullanıyorsanız, oradaki denetleyici ayarlarını kontrol edin. Oyun platformları bazen cihazı algılamaz.
Xanadu GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #12 Snopy SG-103'ün uyumluluğunu kontrol edin. Cihazınızın özellikleriyle tam uyumlu olmayabilir. Oyla 0 Downvote
Casper GadgetEfsanesi 30 Kas 2024 #13 Başka bir işletim sisteminde test ettiniz mi? Linux veya macOS'ta da çalışmıyorsa gamepad arızalı olabilir. Oyla 0 Downvote
Başka bir işletim sisteminde test ettiniz mi? Linux veya macOS'ta da çalışmıyorsa gamepad arızalı olabilir.