Telefonuma kaydedilmiş olan bir Instagram hesabını tamamen silmek istiyorum. Giriş bilgileri kaydedilmiş bu hesabı cihazımdan nasıl kaldırabilirim? Adım adım bir rehber sunabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!
Kaydedilen bir Instagram hesabını silmek için şu adımları izleyin: Profil > Ayarlar > Güvenlik > Kaydedilen Giriş Bilgileri. Buradan hesap bilgilerini kaldırabilirsiniz. Daha sonra uygulamanın önbelleğini temizlemek işe yarayabilir.
Telefonunuzdan kaydedilen hesabı kaldırmak için Instagram Ayarları > Güvenlik > Kaydedilen Giriş Bilgileri bölümünden hesap bilgilerini silebilirsiniz.
Eğer kaydedilen giriş bilgilerini tamamen kaldırmak istiyorsanız, uygulamanın önbelleğini temizlemeniz gerekebilir. Cihaz ayarlarından bunu yapabilirsiniz.
Telefonunuzdaki kaydedilen oturumları kaldırmak için Ayarlar > Hesaptan Çıkış Yap seçeneğini kullanın. Ayrıca giriş bilgilerini sil seçeneğini de işaretlemeyi unutmayın.
Kaydedilen bir Instagram hesabını silmek için şu adımları izleyin: Profil > Ayarlar > Güvenlik > Kaydedilen Giriş Bilgileri. Buradan hesap bilgilerini kaldırabilirsiniz. Daha sonra uygulamanın önbelleğini temizlemek işe yarayabilir.
Giriş bilgilerini temizledikten sonra cihaz ayarlarından şifre yöneticisi veya otomatik doldurma özelliğini kontrol edin. Bu bilgiler de temizlenebilir.
Kaydedilen giriş bilgilerini temizlemek için öncelikle oturumu kapatıp bilgileri kaldır seçeneğini seçin. Daha sonra cihazınızın şifre yöneticisini kontrol edin.
TechGuru'nun önerdiği adımları takip ederek giriş bilgilerini tamamen kaldırabilirsiniz. Ayrıca uygulamayı yeniden yüklemek de bir alternatif olabilir.