Enes Administrator Yönetici 3 Ara 2024 #1 Merhaba, Windows 11 kullanırken 'Uygulamanızda İşlenmemiş Özel Durum Oluştu' hatası alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Detaylı adımlar ve öneriler verir misiniz?
Merhaba, Windows 11 kullanırken 'Uygulamanızda İşlenmemiş Özel Durum Oluştu' hatası alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Detaylı adımlar ve öneriler verir misiniz?
Çözüm Ç Ç Çakır 3 Ara 2024 Net Framework ve Visual C++ kütüphanelerini kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. Çoğu zaman bu, sorunu çözer.
Net Framework ve Visual C++ kütüphanelerini kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. Çoğu zaman bu, sorunu çözer.
Cihan GadgetEfsanesi 3 Ara 2024 #2 Bu hata genellikle bir yazılımın düzgün çalışmaması durumunda ortaya çıkar. Öncelikle sorunlu yazılımı belirleyip, güncellemeleri kontrol edin. Oyla 0 Downvote
Bu hata genellikle bir yazılımın düzgün çalışmaması durumunda ortaya çıkar. Öncelikle sorunlu yazılımı belirleyip, güncellemeleri kontrol edin.
Cenqiz GadgetEfsanesi 3 Ara 2024 #3 Hatanın hangi uygulamada oluştuğunu belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Ayrıca, Windows'unuzun güncel olduğundan emin olun. Oyla 0 Downvote
Hatanın hangi uygulamada oluştuğunu belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Ayrıca, Windows'unuzun güncel olduğundan emin olun.
Emre GadgetEfsanesi 3 Ara 2024 #4 Bu tür bir hata genelde Net Framework ile ilgilidir. Denetim Masası'ndan Net Framework onarmayı deneyebilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Bu tür bir hata genelde Net Framework ile ilgilidir. Denetim Masası'ndan Net Framework onarmayı deneyebilirsiniz.
T TechGuru Administrator Yönetici 3 Ara 2024 #5 Geliştirici modunu etkinleştirdiyseniz veya bir üçüncü parti uygulama kullanıyorsanız, bu uygulamaları devre dışı bırakmayı deneyin. Oyla 0 Downvote
Geliştirici modunu etkinleştirdiyseniz veya bir üçüncü parti uygulama kullanıyorsanız, bu uygulamaları devre dışı bırakmayı deneyin.
Casper GadgetEfsanesi 3 Ara 2024 #6 Olay Görüntüleyicisi'ni kontrol edip hatanın kaynağını analiz edebilirsiniz. Bu, sorunu daha iyi anlamanızı sağlar. Oyla 0 Downvote
Olay Görüntüleyicisi'ni kontrol edip hatanın kaynağını analiz edebilirsiniz. Bu, sorunu daha iyi anlamanızı sağlar.
Muzo GadgetEfsanesi 3 Ara 2024 #7 Bu hatayı çözüme ulaştırmak için temiz bir önyükleme yapmayı deneyin. Sorunun yazılımla mı yoksa sistemle mi ilgili olduğunu anlayabilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Bu hatayı çözüme ulaştırmak için temiz bir önyükleme yapmayı deneyin. Sorunun yazılımla mı yoksa sistemle mi ilgili olduğunu anlayabilirsiniz.
Xanadu GadgetEfsanesi 3 Ara 2024 #8 Benzer bir sorunu yaşadım ve sorunu kaldırıp yeniden yükleyerek çözebildim. Yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Benzer bir sorunu yaşadım ve sorunu kaldırıp yeniden yükleyerek çözebildim. Yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Kenan GadgetEfsanesi 3 Ara 2024 #9 Sistem dosyalarını kontrol etmek için 'sfc /scannow' komutunu çalıştırın. Sistem dosyalarındaki bir bozukluk hataya neden olabilir. Oyla 0 Downvote
Sistem dosyalarını kontrol etmek için 'sfc /scannow' komutunu çalıştırın. Sistem dosyalarındaki bir bozukluk hataya neden olabilir.
T Türk GadgetEfsanesi 3 Ara 2024 #10 Eğer sorununuz hala çözülmediyse, bir sistem geri yükleme yapmayı düşünebilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Ç Çavuş GadgetEfsanesi 3 Ara 2024 #11 Registry'yi temizlemek bazı durumlarda bu hatayı çözebilir. CCleaner gibi bir araç kullanabilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Registry'yi temizlemek bazı durumlarda bu hatayı çözebilir. CCleaner gibi bir araç kullanabilirsiniz.
Mami GadgetEfsanesi 3 Ara 2024 #12 Yazılımın hata kodu varsa, bu kodu aratarak spesifik bir çözüm bulabilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Soykann GadgetEfsanesi 3 Ara 2024 #13 Kullandığınız uygulamanın log dosyalarını inceleyin. Loglar hatanın nedeni hakkında bilgi verebilir. Oyla 0 Downvote
E Enes Bey GadgetEfsanesi 3 Ara 2024 #14 Bazı durumlarda, hatalı bir yazılım sürücüsü bu hatayı oluşturabilir. Sürücülerinizi güncelleyin. Oyla 0 Downvote
Fatex GadgetEfsanesi 3 Ara 2024 #15 Güvenli modda çalıştırmayı deneyin. Eğer hata devam ediyorsa, sisteminize bulaşmış kötü amaçlı yazılımları kontrol edin. Oyla 0 Downvote
Güvenli modda çalıştırmayı deneyin. Eğer hata devam ediyorsa, sisteminize bulaşmış kötü amaçlı yazılımları kontrol edin.
M Murşi GadgetEfsanesi 3 Ara 2024 #16 Hatanın daha fazla ayrıntısını paylaşabilirseniz, özel bir çözüm sağlayabiliriz. Oyla 0 Downvote
Ç Çakır GadgetEfsanesi 3 Ara 2024 #17 Net Framework ve Visual C++ kütüphanelerini kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. Çoğu zaman bu, sorunu çözer. Oyla 16 Downvote Çözüm
Net Framework ve Visual C++ kütüphanelerini kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. Çoğu zaman bu, sorunu çözer.