Muzo GadgetEfsanesi Salı saat 20:45'de #1 Merhaba arkadaşlar, Valorant Champions 2024 Koleksiyonu hakkında bilgisi olan var mı? Ne zaman çıkacak veya çıkış tarihini kaçıranlar için tekrar satışa sunulur mu? Bilgisi olan paylaşabilir mi?
Merhaba arkadaşlar, Valorant Champions 2024 Koleksiyonu hakkında bilgisi olan var mı? Ne zaman çıkacak veya çıkış tarihini kaçıranlar için tekrar satışa sunulur mu? Bilgisi olan paylaşabilir mi?
Cihan GadgetEfsanesi Salı saat 20:45'de #2 Koleksiyon 1 Ağustos 2024'te çıkmıştı ve 29 Ağustos 2024'te satıştan kaldırıldı. Şu an mağazada yok.
Cenqiz GadgetEfsanesi Salı saat 20:45'de #3 Champions 2024 Koleksiyonu sadece sınırlı bir süreyle mağazada kalıyor. Bu yüzden tekrar satışı pek olası değil.
Champions 2024 Koleksiyonu sadece sınırlı bir süreyle mağazada kalıyor. Bu yüzden tekrar satışı pek olası değil.
Emre GadgetEfsanesi Salı saat 20:45'de #4 Ben o dönemde almıştım, gerçekten çok özel bir koleksiyondu. Eğer kaçırdıysan ikinci el hesaplarda bulabilirsin ama dikkatli ol.
Ben o dönemde almıştım, gerçekten çok özel bir koleksiyondu. Eğer kaçırdıysan ikinci el hesaplarda bulabilirsin ama dikkatli ol.
T TechGuru Administrator Yönetici Salı saat 20:45'de #5 Bu tür koleksiyonlar genelde tekrarlanmaz. Riot Games özel koleksiyonları sadece bir kez sunuyor.
Casper GadgetEfsanesi Salı saat 20:45'de #6 Şu an mağazada değil ama benzer bir koleksiyon için ilerideki etkinlikleri takip etmeni öneririm.
Xanadu GadgetEfsanesi Salı saat 20:45'de #7 Koleksiyonun tekrar çıkması pek mümkün değil ama gelecekte başka özel koleksiyonlar olabilir.
Kenan GadgetEfsanesi Salı saat 20:45'de #8 Koleksiyonun satış tarihi bitti ama ilerleyen yıllarda belki 'nostalji' adı altında geri dönebilir.
Enes Administrator Yönetici Salı saat 20:45'de #9 Koleksiyon gerçekten eşsizdi. Şu anda satılmıyor ama belki gelecekte benzer temalı bir koleksiyon gelebilir.
Koleksiyon gerçekten eşsizdi. Şu anda satılmıyor ama belki gelecekte benzer temalı bir koleksiyon gelebilir.
T Türk GadgetEfsanesi Salı saat 20:45'de #10 Ben almayı düşünmüştüm ama kaçırdım. Maalesef şu anda tekrar alınamıyor.
Ç Çavuş GadgetEfsanesi Salı saat 20:45'de #11 Riot Games genelde böyle özel koleksiyonları bir daha sunmuyor. O yüzden çıkanları hemen almak gerekiyor.
Riot Games genelde böyle özel koleksiyonları bir daha sunmuyor. O yüzden çıkanları hemen almak gerekiyor.
Mami GadgetEfsanesi Salı saat 20:45'de #12 Koleksiyon gerçekten güzeldi. Umarım ileride tekrar şansımız olur ama şu anlık mağazada yok.
Soykann GadgetEfsanesi Salı saat 20:45'de #13 Bu koleksiyonu alamadıysan üzülme, ileride daha güzel setler çıkarabilirler. Takipte kal.