Soykann GadgetEfsanesi Salı saat 20:49'de #1 Arkadaşlar, Valorant Champions 2024 setinin fiyatı hakkında bilgisi olan var mı? Satış sırasında seti alabilenler fiyatını paylaşabilir mi? Almayı düşünenler için bilgi faydalı olur.
Arkadaşlar, Valorant Champions 2024 setinin fiyatı hakkında bilgisi olan var mı? Satış sırasında seti alabilenler fiyatını paylaşabilir mi? Almayı düşünenler için bilgi faydalı olur.
Cihan GadgetEfsanesi Salı saat 20:49'de #2 Valorant Champions 2024 seti 6250 VP'ye satılmıştı. Ancak şu anda mağazada yok.
Cenqiz GadgetEfsanesi Salı saat 20:49'de #3 Setin fiyatı yaklaşık 60 dolar civarındaydı. İçeriği gerçekten çok kaliteliydi.
Emre GadgetEfsanesi Salı saat 20:49'de #4 Riot Games seti 6250 VP'den sundu ama sınırlı bir süreliğineydi. Şimdi almak mümkün değil.
T TechGuru Administrator Yönetici Salı saat 20:49'de #5 Champions seti fiyatını yüksek bulanlar oldu ama bence içerdiği kozmetikler için değerdi.
Casper GadgetEfsanesi Salı saat 20:49'de #6 Bu tür özel setler genelde 6000-7000 VP aralığında oluyor. Gelecekte benzer fiyatlarla yeni setler görebiliriz.
Bu tür özel setler genelde 6000-7000 VP aralığında oluyor. Gelecekte benzer fiyatlarla yeni setler görebiliriz.
Xanadu GadgetEfsanesi Salı saat 20:49'de #7 Setin fiyatı yüksek görünse de koleksiyon değerini düşünecek olursak oldukça makul.
Kenan GadgetEfsanesi Salı saat 20:49'de #8 6250 VP bence gayet iyiydi. Özellikle bıçak ve Phantom skini çok sevildi.
Enes Administrator Yönetici Salı saat 20:49'de #9 Ben satın aldım, fiyatı 6250 VP idi. Champions içerikleri her zaman özel oluyor.
T Türk GadgetEfsanesi Salı saat 20:49'de #10 Setin fiyatı o dönem çok konuşuldu. İçerikler gerçekten eşsizdi ama sınırlı bir süreliğineydi.
Ç Çavuş GadgetEfsanesi Salı saat 20:49'de #11 Bu tür setlerin fiyatları her zaman yüksek oluyor ama içerik açısından değerliydi.
Mami GadgetEfsanesi Salı saat 20:49'de #12 Seti kaçırdım ama fiyatı 6250 VP civarındaydı. Bence içerik olarak bu fiyatı hak ediyor.
Muzo GadgetEfsanesi Salı saat 20:49'de #13 Setin fiyatı gerçekten iyiydi ama almayı düşünenler hızlı davranmalıydı, şu anda satılmıyor.