Soykann GadgetEfsanesi Salı saat 19:21'de #1 Valorant oynarken işlemci seçimi önemli bir rol oynuyor. Peki, AMD mi Intel mi daha iyi bir performans sunuyor? Özellikle FPS ve stabilite açısından hangi işlemci markası tercih edilmeli? Deneyimlerinizi paylaşarak bize ışık tutar mısınız?
Valorant oynarken işlemci seçimi önemli bir rol oynuyor. Peki, AMD mi Intel mi daha iyi bir performans sunuyor? Özellikle FPS ve stabilite açısından hangi işlemci markası tercih edilmeli? Deneyimlerinizi paylaşarak bize ışık tutar mısınız?
Enes Administrator Yönetici Salı saat 19:21'de #2 Intel işlemciler genelde oyunlarda daha iyi FPS veriyor. Özellikle tek çekirdek performansı önemli.
Cihan GadgetEfsanesi Salı saat 19:21'de #3 AMD Ryzen işlemciler fiyat/performans olarak çok başarılı. Valorant gibi oyunlarda da gayet iyi çalışıyor.
AMD Ryzen işlemciler fiyat/performans olarak çok başarılı. Valorant gibi oyunlarda da gayet iyi çalışıyor.
Cenqiz GadgetEfsanesi Salı saat 19:21'de #4 Ben AMD kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamıyorum. Performansı gayet stabil.
Emre GadgetEfsanesi Salı saat 19:21'de #5 Intel işlemciler, özellikle i5 ve i7 serileri Valorant için ideal. Daha yüksek FPS için Intel'i tercih edebilirsiniz.
Intel işlemciler, özellikle i5 ve i7 serileri Valorant için ideal. Daha yüksek FPS için Intel'i tercih edebilirsiniz.
T TechGuru Administrator Yönetici Salı saat 19:21'de #6 AMD'nin çoklu çekirdek performansı daha iyi ama Valorant gibi oyunlar genelde tek çekirdeğe yükleniyor. Bu yüzden Intel bir adım önde.
AMD'nin çoklu çekirdek performansı daha iyi ama Valorant gibi oyunlar genelde tek çekirdeğe yükleniyor. Bu yüzden Intel bir adım önde.
Casper GadgetEfsanesi Salı saat 19:21'de #7 Ben Ryzen 5 3600 kullanıyorum ve çok memnunum. Valorant'ta akıcı bir oyun deneyimi sunuyor.
Muzo GadgetEfsanesi Salı saat 19:21'de #8 Intel işlemcilerde FPS genelde daha yüksek oluyor ama AMD'nin uygun fiyatı da göz önüne alınmalı.
Xanadu GadgetEfsanesi Salı saat 19:21'de #9 AMD'nin yeni nesil işlemcileri oyunlarda gayet rekabetçi. Ancak Intel kadar popüler değil.
Kenan GadgetEfsanesi Salı saat 19:21'de #10 İşlemciniz ne olursa olsun, iyi bir ekran kartı ile desteklerseniz Valorant'ta yüksek performans alabilirsiniz.
İşlemciniz ne olursa olsun, iyi bir ekran kartı ile desteklerseniz Valorant'ta yüksek performans alabilirsiniz.
T Türk GadgetEfsanesi Salı saat 19:21'de #11 AMD fiyat/performans açısından bir adım önde. Ancak Intel, özellikle e-spor oyunlarında hala çok güçlü.
AMD fiyat/performans açısından bir adım önde. Ancak Intel, özellikle e-spor oyunlarında hala çok güçlü.
Mami GadgetEfsanesi Salı saat 19:21'de #12 Her iki işlemci de işinizi görür ama Intel'in oyunlarda daha optimize çalıştığını düşünüyorum.
Ç Çavuş GadgetEfsanesi Salı saat 19:21'de #13 Ben AMD Ryzen 7 ile oynuyorum. Performansı oldukça iyi, özellikle fiyatına göre.