Valorant Renkler Bozuk Gözüküyor?

Casper

GadgetEfsanesi
Merhaba, son birkaç gündür Valorant oynarken renklerin olması gerektiğinden farklı göründüğünü fark ettim. Grafik ayarlarını sıfırlamayı ve ekran kartı sürücülerini güncellemeyi denedim, ancak sorun devam ediyor. Benzer bir problem yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı?

Ben de aynı sorunu yaşadım, ekran kartı sürücüsünü tamamen kaldırıp yeniden kurmayı denediniz mi? DDU aracı bu konuda faydalı olabilir.

Oyun içi renk körlüğü ayarlarını kontrol ettiniz mi? Bazen yanlışlıkla değişmiş olabiliyor.

Monitörünüzün renk ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Birkaç kez bu şekilde düzelttiğim oldu.

Windows'taki HDR ayarlarını kontrol edin. Eğer açık ise kapatmayı deneyin, bazen bu sorunlara yol açabiliyor.

Sorun monitör kablonuzdan da kaynaklanıyor olabilir. Farklı bir kablo kullanmayı deneyebilirsiniz.

Eğer NVIDIA kullanıyorsanız, GeForce Experience üzerinden ayarları optimize etmeyi deneyin.

Benzer bir sorun yaşadım ve BIOS güncellemesi yaptıktan sonra düzeldi. Sistem güncellemelerini kontrol edin derim.

Oyun çözünürlüğünüz monitör çözünürlüğüyle uyumlu mu? Eğer değilse bu tür renk sorunları oluşabilir.

Deneme amaçlı başka bir hesapla giriş yapmayı deneyin. Belki hesap ayarlarından kaynaklanan bir sorun olabilir.

Yeni Konular

Geri